Сьогодні загиблому Віктору Мандзику мав би виповнитися 31 рік

Сьогодні загиблому Віктору Мандзику мав би виповнитися 31 рік

В четвер, 7 грудня, день народження капітана СБУ Віктора Мандзика. Йому мав би виповнитися 31 рік.

Про це йдеться на офіційній сторінці УСБУ у Волинський області у Facebook.

«Наш офіцер трагічно загинув 21 березня 2015 року у місті Волноваха Донецької області під час виконання свого службового обов'язку.

25 березня 2015 року за вагомий особистий внесок у зміцнення національної безпеки, високий професіоналізм, зразкове виконання службового обов'язку та з нагоди Дня Служби безпеки України Віктор Мандзик нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно)», – йдеться у дописі.

Довідково: Вранці на в'їзді до міста Волноваха (Донецька область) опергрупа СБУ, військової прокуратури та міліції затримала три фури контрабанди, яку бандити намагалися провезти об'їзними шляхами, оминаючи блокпости, після чого близько 7:00 вже у місті Волноваха офіцери зіткнулися зі злочинним угрупованням, яке під виглядом українських добровольчих батальйонів супроводжувало контрабанду. Один з бандитів вистрелив офіцеру СБУ у голову з автоматичної зброї. Від отриманих поранень Віктор помер у машині «швидкої допомоги».

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький зоопарк хочуть розширити. ВІДЕО
Наступна новина До виборів голови ФФВ не допустили кандидата
Останні новини
Схожі новини