Спортсменка з Волині стала чемпіонкою світу з парабіатлону

Спортсменка з Волині стала чемпіонкою світу з парабіатлону

Спортсменка Богдана Конашук виборола першість на п'єдесталі чемпіонату світу з парабіатлону, що триває з 6 березня у канадському місті Принц Джордж.

Про це повідомили у Центрі з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю "Інваспорт".

Богдана ідеально подолала дистанцію "спринт, гонка-переслідування" та у запеклій боротьбі відірвалася від своєї суперниці на 15 секунд.

За світову першість змагаються представники 11 країн світу. Серед них спортсмени Волинської області: Богдана Конашук, Ілона Варковець, Назар Шевчик, Юлія Батенкова-Бауман та Дмитро Суярко.

Українська паралімпійська збірна команда з зимових видів спорту в перший змагальний день (біатлон спринт 7,5 км) виборола дві золоті, дві срібні та одну бронзові нагороди. У другий день (біатлон в індивідуальній гонці 12,5 км) наші спортсмени завоювали ще два золота, одне срібло та три бронзи.

Загалом, у дисципліні "спринт, гонка-переслідування" українська збірна здобула три золоті, три срібні та одну бронзову медалі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Польські фермери тимчасово розблокували рух через один пункт пропуску
Наступна новина Лікар з Волині розповів, як евакуйовував поранених на фронті
Останні новини
Схожі новини