Стало відомо, хто буде новим губернатором Волині

Стало відомо, хто буде новим губернатором Волині
Фото ілюстративне

Кабінет Міністрів України на своєму виїзному засіданні у місті Маріуполі Донецької області схвалив низку кадрових питань, зокрема погодив призначення голови Волинської облдердадміністрації.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Кабмін погодив призначення головою Волинської ОДА Погуляйка Юрія Михайловича.

Попереднього голову Волинської ОДА Олександра Савченка президент Володимир Зеленський звільнив 11 червня 2019 року.

Юрій Погуляйко

За інформацією ЗМІ, Юрій Погуляйко народився у селі Верхнєшевирьовка Краснодонського району Луганської області 12 листопада 1978 року.

Донедавна був першим заступником голови Луганської ОДА. Будучи на цій посаді, «засвітився» у скандалі 9 жовтня, коли на одному з блокпостів у Кремінному, за 60 км від Золотого, стався конфлікт між активістами і представниками правоохоронних органів. Нібито саме він вимагав від правоохоронців, щоби вони чинили тиск на людей, які їхали на цю акцію «Ні капітуляції!» в Золоте.

Має три вищі освіти. Закінчив Луганський державний аграрний університет (менеджер організацій і підприємств), Міжрегіональну Академію управління персоналом (юрист), Академію управління Міністерства внутрішніх справ (юрист).

Трудову біографію почав дільничним інспектором міліції, оперуповноваженим відділення Державної служби боротьби з економічної злочинністю Краснодонського міського відділу УМВС України в Луганській області.

Проходив службу на посадах рядового на начальницького складу в органах внутрішніх справ МВС України в Миколаївській, Дніпропетровській, Чернігівській та Луганській областях, потім – в Національній поліції України.

Згодом працював у податковій міліції Головного управління ДФС у Донецькій області, першим заступником голови Луганської облдержадміністрації.

Одружений, має двох дітей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (3)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 10-річна волинянка стала чемпіонкою міжнародних змагань із дзюдо
Наступна новина У Турійському районі перепоховали рештки воїнів, знайдені чорними археологами
Останні новини
Схожі новини