Стрес чи щастя: хто зі знаків зодіаку не любить шопінг

Стрес чи щастя: хто зі знаків зодіаку не любить шопінг
Джерело фото: svoiludi.ru

Поки одні шаленіють від кожної нової покупки, для інших шопінг - це каторга і стрес.

Представники різних знаків зодіаку по-різному ставляться до шопінгу, пише UkrMedia.

Овен

Представник цього знаку може довго ходити і дивитися на речі в магазині. Вони неймовірно зосереджені і відносяться до речей серйозно. Їм дуже важлива ціна питання. Овен не стане переплачувати за неякісний або не модний товар. Він ніколи не планує похід в торговий центр, але якщо все-таки зважився, то без покупок не повернеться додому.

Телець

Найчастіше Тельці рідко ходять по магазинах. Вони дуже прискіпливо ставляться до вибору товарів. Саме Телець звертає увагу не тільки на ціну і термін зберігання, але і уважно читає склад. Простий похід в торговий центр для них цілий обряд. За кілька тижнів Телець продумає свій шлях і піде лише туди, де він, безсумнівно, щось отримає корисне та якісне.

Близнюки

Близнюки дуже люблять балувати себе обновками. Представники цього знака не пройдуть повз розпродаж або акційний товар. Близнюки роблять покупки часто. Їх гардероб сповнений гарних і дорогих речей, а в холодильнику завжди є делікатеси. Не можна сказати, що вони дріб'язкові, просто Близнюки люблять виділятися з натовпу доглянутим і стильним зовнішнім виглядом.

Рак

Представники цього знака зодіаку дуже люблять робити покупки. Для них це відпочинок. Так вони позбавляються від втоми. Якщо вам «пощастило» піти з Раком в магазин, то варто набратися терпіння і розуміння. На шопінг Рак може витратити цілий день, але таким чином, він отримає справжнє задоволення і насолодитися процесом покупок.

Лев

Для левів найголовніше це - загальний настрій і атмосфера. Прийшовши в магазин, вони звертають увагу на дрібниці. Якщо продавець привітний і люб'язний, то Лев буде неймовірно щедрим і скупить купу товару, навіть якщо він йому зовсім не потрібен. В іншому випадку, він не порадує себе обновками і ніколи не повернеться в цей магазин. Владним Левам важливо з користю витрачати чесно зароблені гроші.

Діва

Цей знак в магазині грошей не рахує. Вони можуть годинами ходити і вибирати той чи інший товар. Для їх супутників - це неймовірно болісно, тому часто Діви ходять самі по торговим центрам і балують себе новинками самостійно. Більше того, вони готові віддати колосальні суми за речі з нової колекції або за 100 грам вишуканого сиру. Багато хто не розуміє такої любові до шопінгу, але Діви, ні на кого не звертаючи уваги, залишаються одними з найбільш стильних знаків.

Терези

Терези - це ті, хто може 100 разів подумати перед покупкою про корисність речі. Вони можуть довго роздумувати, чи треба їм на цю річ витрачати чесно зароблені фінанси. Вони коливаються навіть у виборі хліба. Найчастіше Терези для походу в магазин запрошують близького друга, щоб шопінг не став черговою тортурою. Головне, вибравши все-таки товар, вони відчувають неймовірне полегшення і радість на душі.

Скорпіон

Як не дивно, Скорпіони не люблять ходити по магазинах взагалі. Вони не бажають витрачати свій дорогоцінний час на походи по магазинах. Скорпіони часто не знаходять бажаного, так як того, що вони шукають апріорі не існує. Володіючи відмінним почуттям стилю і смаку, їм важко знайти ідеальний товар. У них занадто завищені вимоги.

Стрілець

Представники цього знака отримують справжню насолоду від затишних магазинів і достатку товарів. Їм подобається приміряти речі і радувати себе обновками, особливо перед святами. Для Стрільця важливо виглядати стильно й акуратно. Вони можуть витратити більшу частину заробітної плати на свій гардероб.

Козеріг

Козероги однозначно не люблять ходити по задушливим магазинам. Від цього вони стають дратівливими. Особливо якщо те, що їм подобається не по кишені або не підходить розмір. Не варто просити Козерога пройтися з вами за покупками. Їм простіше відмовити, ніж випробувати справжній стрес.

Водолій

Цей знак спокійно ставиться до моди. Завжди доглянуті, але не одягнені за останнім віянням моди, Водолії холоднокровно відносяться до шопінгу. Більш того, вони дуже економні і не розуміють, як можна витрачати багато грошей на речі. Однак, що стосується продуктів харчування, то вони уважно вивчають товар і терміни зберігання. Можуть провести кілька годин вибираючи стандартний кошик продуктів.

Риби

Риби вважаються залежними від покупок. Вони не проходять повз магазини з новинками на вішалках. Чого тільки коштує переміряти на себе новинки останньої колекції! Від цього Риби отримують справжнє задоволення. Вони можуть годинами блукати по торговим центрам, при цьому не відчуваючи втоми. Якщо вони беруть з собою близьку людину для шопінгу, то варто зізнатися, їй доведеться стати порадником і модним експертом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Виконує команди, не їсть та не линяє: у США створили кота-робота
Наступна новина Чим небезпечна для здоров’я їжа ночами
Останні новини
Схожі новини