Студенти розробили варіант логотипа новоствореного Луцького району

Студенти розробили варіант логотипа новоствореного Луцького району

Молодіжна ініціативна група Луцької районної ради розробила власний варіант символіки новоствореного району. Сувеніри із новим логотипом студенти презентували голові райради Олександру Омельчуку.

Про це повідомили у пресслужбі Луцької районної ради.

«Ми з хлопцями вирішили презентувати пробний варіант логотипа і показати, як він буде виглядати на сувенірній продукції. У логотип ми вклали нові межі Луцького району, кольори області – червоний та білий і жовто-блакитний прапор», – розповів студент І курсу Луцького національного технічного університету Віктор Церпіш.

Креативну ідею студенти втілили на сувенірній продукції – кружках, пеналі-косметичці, килимках для комп’ютерної мишки, шнурках для бейджиків.

«Новостворений Луцький район немає власного логотипа. Студенти, не чекаючи слухань, сесій, самі створили власний варіант. З їхньої ініціативності треба брати приклад. Можливо депутатам сподобається такий варіант символіки Луцького району і вони його затвердять», – сказав голова Луцької районної ради Олександр Омельчук.

Читати також: Голова Луцької райради розповів, що планує втілити найближчим часом


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький музикант у новому відеоролику закликав не палити суху траву
Наступна новина Боголюби та інфекційна майже заповнені. Яка ситуація в госпіталі при луцькому пологовому
Останні новини
Схожі новини