Суд розгляне позов про зняття Зеленського з виборів

Суд розгляне позов про зняття Зеленського з виборів
Володимир Зеленський

Шостий апеляційний суд Києва розгляне позов про зняття кандидата у президенти України Володимира Зеленського з реєстрації

За словами адвоката Андрія Хілька, засідання має розпочатися 20 квітня о 21:00, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook адвоката Андрій Хілько, який і подав відповідний позов.

За його словами, засідання відбудеться за адресою: вул. Московська, 8, корпус 30, зал засідань 2. Сас початку 21:00, 20 квітня.

На 20:30 адвокат призначив брифінг, щоб обговорити майбутній судовий процес із пресою.

Відповідно до інформації на сайті Судової влади України, справа №855 / 124/19 у визнанні порушень в підкупі виборців та скасування рішення ЦВК № 153 від 30.01.2019 р. в реєстрації кандидата Зеленського В.А. дійсно буде розглядатися 20 квітня в шостому Апеляційному суді.

Нагадаємо, 19 квітня, перед другим туром президентських виборів, відбулися неофіційні дебати Володимира Зеленського та Петра Порошенка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Солдатові, який утік із військової частини на Волині, загрожує до 10 років в'язниці. ФОТО
Наступна новина Почесного громадянина Волині Валентина Мороза поховали на Личаківському цвинтарі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини