Суспільне Волині шукає нові обличчя

Суспільне Волині шукає нові обличчя

Суспільне Волині шукає для навчання радіо- і телеведучих, звукорежисерів, телеоператорів, режисерів ефіру!».

З таким закликом цієї осені стартує кастинг на навчання в проекті «Практикум на UA:ВОЛИНЬ».

Три роки поспіль, починаючи з 2015 року, команда телешоу «Ранок Нової Волині» (тоді іще на державному телеканалі «Нова Волинь») на чолі із керівником та ведучим проекту Михайлом Кузьмичем шукала і навчала телеведучих у проекті «Ранкова Телешкола».

Чимало випускників цієї «Телешколи» потім стали штатними працівниками ранкової команди волинського телеканалу й багатьох інших ЗМІ області та України.

Цьогоріч організатори розширили відомий навчальний бренд в рамках всеукраїнського Практикуму, щоб відкривати світу не лише нових телеведучих, але й радіо-ді-джеїв, звукорежисерів, телеоператорів та режисерів ефіру.

«Якщо Ви креативний і активний студент, маєте хист до телебачення чи радіо, якщо ви спите і бачите себе успішним на телеекрані чи у радіоефірі, полюбляєте знімати відео чи фото в Instagram або хочете запустити свій канал у YouTube – тоді «Практикум на UA:ВОЛИНЬ» створено саме для вас!» - поділився лінійний продюсер телеканалу «UA:ВОЛИНЬ» та автор цього проекту Михайло Кузьмич.

Отож, з 5 по 8 листопада 2018 року відбудуться три кастинги у приміщеннях навчальних закладів Волині – СНУ імені Лесі Українки, Луцький НТУ та Волинський коледж культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського.

Після відбору учасники матимуть можливість 3 тижні безоплатно навчатись на «UA:ВОЛИНЬ»: лекції з теорії телебачення та радіо, а також практичні заняття від відомих теле- та радіоведучих, журналістів, професійних режисерів, телеоператорів та звукорежисерів.

Після закінчення «Практикуму на UA:ВОЛИНЬ» учасники отримають сертифікати про отриманні знання. Здобуті навички допоможуть створити власний теле- чи радіопродукт, гідний пітчингу проектів для Суспільного мовлення України.

А найкращі випускники матимуть можливість отримати пропозиції щодо роботи позаштатними працівниками Суспільного чи офіційного працевлаштування на телеканалі «UA:ВОЛИНЬ» та «Українського радіо Луцьк».

Деталі: Viber/тел.+38 (099) 341 73 60

Telegram: Телеканал UA: Волинь  

Facebook. com/uavolyn  

Instagram: @ua_volyn 

Twitter: @ua_volyn


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Четверо українців приховали від волинських митників справжню ціну авто на «литовцях»
Наступна новина Як працівники лісової галузі Волині підвищували кваліфікацію
Останні новини
Схожі новини