Сутичка за землю на луцькій автостанції. ВІДЕО

Сутичка за землю на луцькій автостанції. ВІДЕО

Конфлікт між підприємцем Юрієм Геруном та керівництвом ПрАТ «ВОПАС» переріс у сутичку.

Зокрема, як розповіла виконувач обов'язків голови правління ПАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станції» Наталія Гітун, під час вранішнього конфлікту щодо незаконного захоплення земельної ділянки підприємець поводився агресивно і навіть стукнув юриста компанії Олену Черьомуху.

«Він поводився неадекватно, вибіг до нас, тримаючи лом у руках. А потім стукнув нашого юриста Олену так, що в неї аж окуляри злетіли.  У нас все є записано на відеокамерах, як він поводився агресивно і неадекватно», - переконує Наталія Гітун.

У той же час Першому вдалося отримати коментар і в самого підприємця, який сьогодні, 6 серпня, за допомогою техніки пересовував кіоски на території автостанції. Юрій Герун запевняє, що ні за ким з ломом не бігав та нікого не бив.

«Я після демонтажу кіосків хотів всього-на-всього прибрати сміття. Це все, що я хотів зробити. Цей конфлікт триває з 2011 року. У автостанції взагалі немає ніякого земельного акту на цю землю. Всі земельні документи скасовані в суді. Я ніколи ні в кого не орендував тут землі. «ВОПАС» взагалі не надає ніяких документів і просто збивають гроші з підприємців, не надаючи документів на оренду і при цьому не платячи ні копійки в бюджет. Ці кіоски були знесені, бо були встановлені поза законом без жодних дозвільних документів. Всі гроші йшли «наліво їм в кишеню», - коротко висловив свою позицію Юрій Гітун.

Зрештою, з відео, яке Першому вдалось отримати з камер відеоспостереження, стає зрозуміло, що техніку – кран та боскет – на територію автостанції завезли з порушеннями ПДР, та й дозволів на проведення будь-яких робіт ніхто не продемонстрував.

Представники поліції приїхали на кілька хвилин по виклику і душе швидко покинули територію. В той же час на відео добре видно перепалку Юрія Гітуна з представниками дирекції автостанції, до яких він вибіг з ломом.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Адміністрація автовокзалу у Луцьку пояснила, чому припиняє роботу. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Молода пара заплатила за неіснуючий будинок на Світязі
Наступна новина Лучан кличуть на англомовну вечірку
Останні новини
Схожі новини