Священику призначать психіатричну експертизу, – Шпига про стрілянину в Жидичині. ФОТО

Священику призначать психіатричну експертизу, – Шпига про стрілянину в Жидичині. ФОТО

На Волині священика, який  стріляв у людей з рушниці у Жидичині Ківерцівського району, перевіряє поліція. Рушницю вилучили і відправили на експертизу.

Як розповів у коментарі Першому  начальник ГУНП у Волинській області  Петро Шпига, який перебуває на місці події,  на даний час поліція проводить перевірку, працює слідчо-оперативна група.

«Вилучають зброю, якою було здійснено постріли, громадянином, що  поживає на території храму. За результатами буде прийнято рішення з внесенням інформації в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ознаками статті 296 частини 4 Кримінального кодексу – хуліганство з використанням вогнепальної зброї», – зазначив Шпига.

Читати також: Похід до священика та шарпанина під церквою: що насправді відбулось у Жидичині. РЕПОРТАЖ

«Чи була загроза життю людей слідство покаже. Ми можемо багато чого говорити, але це була ніч», – наголосив чоловік.

Скільки триватиме експертиза поки що не повідомляють.

Петро Шпига зазначив, що перевірятимуть і стан священика, який стріляв. «Буде проведена перевірка, думаю, що буде призначена психіатрична експертиза. Поліція буде постійно перебувати з людьми і не допустить неправомірних дій на території храму», – повідомив начальник ГУНП у Волинській області .


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку змагатимуться найсильніші кікбоксери Волині
Наступна новина Потрощений вандалом ліхтар у центральному парку Луцька відновили. ФОТО
Останні новини
Схожі новини