У Луцьку змагатимуться найсильніші кікбоксери Волині

У Луцьку змагатимуться найсильніші кікбоксери Волині
Фото ілюстративне

У Луцьку проведуть Чемпіонат Волинської області з кікбоксингу (ІSKA), на якому визначатимуть найсильніших кікбоксерів. Переможці увійдуть до списку спортстменів збірної України.

Офіційний старт змагань запланований на 24 лютого на 13.00. Чемпіонат області проведуть  другому поверсі спортивно-розважального  комплексу «AdrenalinCity», – повідомив організатор Федерації Кікбоксингу Волинської обласної (ІSKA) Андрій Подвальний.

Загалом у змаганнях візьмуть участь спортсмени різних вікових категорій. Очікують на гостей з Львівської, Рівненської та Івано-Франківської областей.

«Для всіх спортсменів змагання – хороша можливість проявити себе на 100% та здобути новий досвід, який не отримаєш на тренуваннях», – зазначив Андрій Подвальний. Чоловік зазначив, що чемпіонат області проводили і минулого року, тоді в ньому взяли участь майже сотня спортсменів. 

Зазначають, що минулого року Волинь у складі збріної України представляли двоє спортсменів – Софія Неділько та Іван Філіпчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Похід до священика та шарпанина під церквою: що насправді відбулось у Жидичині. РЕПОРТАЖ
Наступна новина Священику призначать психіатричну експертизу, – Шпига про стрілянину в Жидичині. ФОТО
Останні новини
Схожі новини