Священники проти журналістів: у Луцьку провели товариський матч

Священники проти журналістів: у Луцьку провели товариський матч

Збірна журналістів «ЗМІ-Волинь» та команда священників «Покров» провели товариський матч у Луцьку.

На одному з футбольних майданчиків зі штучним покриттям Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки ввечері, 17 жовтня, відбувся товариський матч між працівниками ЗМІ області та священнослужителями, – повідомляє Волинська газета.

Збірну «ЗМІ-Волинь» вивів на поле заступник голови облорганізації НСЖУ, головний редактор «Волинської газети» Володимир Данилюк, а команду священнослужителів «Покров» Волинської єпархії УПЦ – голова просвітницького відділу, протоієрей Валентин Марчук.

Перед початком матчу команди хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблого на Любешівщині директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міськради Олексія Веремійчика.

Спочатку працівники ЗМІ вели в рахунку 3:1, але потім розгубили перевагу, і за кілька хвилин до завершення гри рахунок став нічийним.

У кульмінаційний момент біля власних воріт прес-секретар ФК «Волинь» Дмитро Кузнєцов, володіючи м’ячем, отримав травму. У результаті – влучний удар суперника, і рахунок 4:3 на користь команди «Покров».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині курсуватимуть додаткові потяги
Наступна новина Американець два роки житиме у волинському селі
Останні новини
Схожі новини