Танки «Леопард» наблизять нашу перемогу, – командир 14-ї волинської бригади

Танки «Леопард» наблизять нашу перемогу, – командир 14-ї волинської бригади

Командир 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого полковник Олександр Охріменко запевнив, що танкісти Князівської бригади дадуть раду і «Леопардам», і «Абрамсам». 

Про це розповідає Military Media Center.

«Танкісти окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, як ніхто, знайомі з танками «Леопард». «Знайомство» відбулося в Німеччині, під час танкових змагань «Сильна Європа» («Strong Europe Tank Challenge»), де вони представляли Збройні Сили України. Адже саме танкісти Князівської омбр тричі, в різні роки, ставали переможцями конкурсу на кращий танковий взвод ЗСУ», – зазначив Охріменко. 

Танкісти Князівської бригади були основною ударною силою під час боїв за Київщину на початку повномасштабної війни, в лютому-березні 2022, і основою оборони столиці України, Києва, впевнено зупинивши ворога і змусивши його відступити. 

«Озброєння від наших західних партнерів, зокрема, танки «Леопард», дозволять Україні суттєво посилити перевагу Сил оборони на полі бою, повернути тимчасово окуповані ворогом території, у тому числі, Крим, наблизять в часі нашу перемогу. Разом із західними партнерами ми сьогодні ведемо визвольну цивілізаційну війну. Танки «Леопард» на озброєнні ЗСУ, нашої окремої механізованої бригади, стануть однією із запорук нашої Перемоги», – запевнив полковнтик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я не мріяв воювати, але нам не лишили вибору». 28-річний військовий і голова громади на Рівненщині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розшукують волинянина, який поїхав до Києва на роботу і зник
Наступна новина Лучани попрощалися із полеглими Героями Олександром Нагорним та Іваном Гнатенком
Останні новини
Схожі новини