В ЦВК зареєстрували ще одного кандидата в президенти

В ЦВК зареєстрували ще одного кандидата в президенти
Сергій Тарута

Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом у президенти позафракційного народного депутата Сергія Таруту, якого висунули представником від політичної партії «Основа».

Таке рішення прийняли на засіданні ЦВК 29 січня, – повідомляє Українська правда.

Таким чином кандидатами у президенти України уже зареєстрували 23 осіб.

Читати також: Петро Порошенко йде на вибори президента

За словами речника ЦВК Костянтина Хівренка, 29 січня до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом подали документи 5 претендентів, зокрема лідер Комуністичної партії Петро Симоненко.

Нагадаємо, раніше Центральна виборча комісія зареєструвала таких кандидатів на пост президента України: Юлію Тимошенко, Олега Ляшка, Олександра Вілкула, Дмитра Добродомова, Олександра Мороза, Аркадія Корнацького, Андрія Садового, Анатолія Гриценка, Олександра Шевченка, Ігоря Шевченка,Віталія Скоцика, Валентина Наливайченка, Сергія Капліна, Євгена Мураєва, Віталія Купрія, Ольгу Богомолець, Геннадія Балашова, Романа Насірова, Юрія Бойко, Іллю Киву, Руслана Кошулинського, Олександра Данилюка та Петра Порошенка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька відремонтують вулицю за 1,3 мільйона гривень
Наступна новина Мороз та дощ зі снігом: погода в Луцьку на 30 січня
Останні новини
Схожі новини