Телефони з найкращою камерою 2022

Телефони з найкращою камерою 2022

2022 рік запам’ятався українцям не тільки війною, але й популярністю нових смартфонів. Гаджет з високими характеристиками дуже важливий для багатьох, оскільки він допомагає залишатися на зв’язку, дозволяючи дзвонити близьким кожен день, може слугувати ліхтарем або акумулятором для інших пристроїв. При виборі смартфона користувачі також звертають увагу на якість зйомки. Чим краща камера, тим більше різних фото та відео! Спеціально для вас ми підібрали список пристроїв з чудовими характеристиками.

Список популярних телефонів з гарною камерою

Зараз серед українських користувачів залишаються найбільш популярними наступні моделі смартфонів:

  1. iPhone 14. Це найбільш популярна модель. Про нього багато говорять, у тому числі через камеру. 50 Мп та запис відео у 4K з оптичною стабілізацією та декількома режимами зйомки. Фронтальна камера також 12 Мп. Всередині самого гаджета можна знайти багато цікавих налаштувань, здатних зробити яскраве зображення чи відео. У користувачів, що обрали такий гаджет, є багато простору для роботи та експериментів.
  2. Xiaomi 12X 5G 8/128GB. Головний плюс цього смартфона – професійний набір для зйомки. Комплект отримав головну камеру на 50 Мп, телемакро (5 Мп) та додаткову (13 Мп). Оптична стабілізація дозволяє зробити контент більш якісним. Ви можете знімати відео з плавними переходами та швидко робити фото, навіть якщо руки тремтять. Жодних недоліків, є навіть додаткова перевага – кут огляду 123 градуса. Подібна модель здатна замінити професійний фотоапарат. Якщо вирішили зробити акцент на камері й знімати відео високої якості, сміливо обирайте цей варіант, не переглядаючи будь-які телефони підряд.
  3. Poco F4 GT 12/256GB. За допомогою цього пристрою можна робити якісні фото, доповнювати та редагувати їх, а також знімати гарні відео. Основний об’єктив – на 64 Мп, додаткові – ширококутний на 8 Мп та макрокамера на 2 Мп. Налаштування дозволяють фотографувати у різних режимах – макро, панорамний, портрет і т. д. Зйомка у 4K – велика перевага. Це бюджетний варіант для фотографів та інших людей, які люблять робити фотографії та знімати відео.

Широкий вибір гаджетів на українському ринку дозволяє обрати будь-який смартфон з різними налаштуваннями. Кращий варіант – вказати певні характеристики й переглядати лише ті моделі, що відповідають критеріям, хоча більшість людей гортають численні сторінки з популярними смартфонами й починають забувати, навіщо прийшли до інтернет-магазину.

Ви можете перевірити працездатність гаджета під час видачі замовлення чи покупки. Ми рекомендуємо замовляти модель лише у перевірених продавців разом з фірмовою гарантією. Так ви отримаєте гарний телефон, який відповідає заявленим характеристикам. Якщо модель не підійшла з тієї чи іншої причини, ви завжди можете звернутися до продавця. Працівник магазину швидко знайде аналог обраного смартфона.

*На правах реклами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Смідинська капуста: просто на чирен і глієм заліпити. Про старі рецепти. ТОМАЧІ
Наступна новина Вночі на Волині горіли два автомобілі
Останні новини
Схожі новини