Термін подачі комерційної пропозиції у відкритому конкурсі на закупівлю друку продовжено

Термін подачі комерційної пропозиції у відкритому конкурсі на закупівлю друку  продовжено

Волинський відокремлений підрозділ Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» оголосив відкритий конкурс на закупівлю послуг тиражування (друку) матеріалів. Відповідне оголошення оприлюднено за посиланням http://lgdc.org.ua/branch/3/zaproshennya-do-uchasti-u-vidkrytomu-konkursi-na-zakupivlyu-poslug-tyrazhuvannya-druku.

Повідомляємо потенційних учасників, що термін подачі комерційних пропозицій подовжено. Пропозиції  повинні бути подані особисто або поштою не пізніше 14:00 за київським часом 23 червня 2018 року до Волинського відокремленого підрозділу Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» на електронну адресу: [email protected] із темою листа «Відкритий конкурс на закупівлю послуг з тиражування (друку) матеріалів».

Детальну інформацію можна отримати за електронною адресою [email protected], контактна особа: Олена Кметь (тел. (066) 029-8444


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку просять облаштувати пляж біля РАЦСу
Наступна новина У Луцьку після зливи похилився будівельний кран. ФОТО
Останні новини
Схожі новини