Тигриці Тріші з Луцького зоопарку – рік. Як їй живеться

Тигриці Тріші з Луцького зоопарку –  рік. Як їй живеться
Тигриця Тріша. Джерело фото: ІА ВолиньPost

Тигриця Тріша з Луцького зоопарку 2 травня відсвяткувала день народження – їй виповнився рік.

Директор комунального підприємства «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко розповіла, що це перше поповнення тигрів у звіринці, – повідомляє інформаційне агентство ВолиньPost.

Батьки пухнастика, амурські тигри Тамерлан та Аіда, приїхали до Луцька чотири роки тому на утримання із зоопарку у Києві. Назвали тигреня на честь його бабусі.

У 2 місяці Тріша важила 5,5 кілограмів, а нині - понад 80 кілограмів. Тигреня дуже полюбляє м'ясо, зокрема, кроликів, перепілок, телятину, курятину.

«Вона пам'ятає всіх, хто її годував. Колись хтось заходить у вольєр, то і фиркає, і лащиться. Але, звичайно, зайти до неї у вольєр вже не так просто, вона стала небезпечною, інстинкти беруть своє», - зауважила Людмила Денисенко.

Із батьками Тріша так і не подружилася. Усе через те, що тигри - одинаки, а не живуть прайдами, як леви, каже директор звіринцю. Тож нині дорослих тигрів і Трішу вигулюють почергово. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцький зоопарк за рік заробив 2 700 000 гривень

«Вона дуже добре знає, що таке вулиця. Вже вперше гуляла у нас взимку. Любить купатися, гратися м'якими іграшками і м'ячиками. Ще має задатки кішки. Сьогодні їй давали червону рибу і м'яч, то вона обрала друге. Досить хороша дитинка», - поділилася Денисенко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Не залишайте паску на могилах. Краще віддайте її у військову частину», – Василь Цетнар
Наступна новина Недопад пояснив, чому перестали пускати машини на кладовище у Гаразджі
Останні новини
Схожі новини