Недопад пояснив, чому перестали пускати машини на кладовище у Гаразджі

Недопад пояснив, чому перестали пускати машини на кладовище у Гаразджі
Джерело фото: Волинь24

Заступник Луцького міського голови Григорій Недопад у відповідь на скарги окремих осіб стосовно перекритого проїзду на кладовище у селі Гаразджа розповів, що рішення про обмеження проїзду на цвинтар прийняли ще у 2016 році.

«Рішення про обмеження в'їзду прийнято виконкомом Луцької міської ради від 07.09.2016 року. Правила дозволяють в'їзд приватного транспорту лише протягом 30-ти днів напередодні Великодніх свят», – написав Недопад на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Оскільки всі ми хочемо жити в цивілізованому місті, то і правила повинні бути єдиними для всіх. Зараз на цвинтарі працює очисна комунальна техніка для вивезення сміття, по всій територій забезпечуються порядок і чистота. Бажаючі внести корективи щодо усталених правил можуть звертатися із пропозиціями, які будуть розглянуті. Однак місце спокою не може перетворюватися на громадську парковку», – йдеться у дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Забронювати місце на цвинтарі можна. Але не за 50 років до», - директор луцьких кладовищ Цетнар

У інтерв’ю Першому очільник «Луцького спеціалізованого  комбінату комунально-побутового обслуговування» Василь Цетнар розповів, що раніше  кладовище було завжди відкрите.

«Люди могли заїхати, прибрати, облаштувати могили, завезти землю. Але в період від Великодня до Провідної неділі, ми закриваємо вхід. Дуже багато машин приїжджають – і ви тільки уявіть собі, що вони всі заїдуть на територію, плюс що буде їздити наша техніка, аби збирати сміття... Так як в нас місць для паркування немає, то це буде повний хаос. Тоді просто неможливо буде працювати», – розповів чоловік.  

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Не залишайте паску на могилах. Краще віддайте її у військову частину», – Василь Цетнар 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Тигриці Тріші з Луцького зоопарку – рік. Як їй живеться
Наступна новина Як у луцькому «Кораблику» відгуляли драйвову вечірку на Великдень
Останні новини
Схожі новини