То бронхіт, то стороннє тіло в легенях: на Волині не можуть вилікувати дитину. ВІДЕО

То бронхіт, то стороннє тіло в легенях: на Волині не можуть вилікувати дитину. ВІДЕО

Волинянка Катерина Мацюк, яка вже більше двох місяців їздить з півторарічним Матвійком по місцевих медзакладах, вкрай незадоволена тим як лікують її сина. Натомість медики, запевняють що роблять все що у їх силах.

Спершу жінка з півторарічним сином потрапила до Рожищенських медиків. Лікували бронхіт. Нічого путнього з того не вийшло, бо як виявилось діагноз був хибним. З ускладненнями поклали до обласної дитячої лікарні. Вердикт місцевих ескулапів – стороннє тіло у легенях, йдеться у сюжеті Сфери-ТВ. Луцьк.

Справи, розповідає Катерина, лише погіршувались. Чотири бронхоскопії, реанімація та довжелезні списки ліків, які потрібно було купувати щодня. І так вже більше двох місяців.  

В якийсь момент жінка відмовилась, аби Матвієві кололи антибіотики. Прагне добитися направлення до київської дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит».

Завідувач ургентно-хірургічним відділенням Волинської обласної дитячої лікарні Валентин Марчук заперечує слова Катерини та запевняє, що робить все можливе задля одужання хлопчика.  

Медики обласної лікарні запевняють, що радяться щодня, як між собою, так і з київськими колегами дитячої спеціалізованої лікарні Охматдит, як їм бути далі та чи є нагальна потреба направляти Матвія негайно до столиці. Наразі, каже лікуючий лікар Олександр Сльозко, - дитина у стані середньої важкості з позитивною динамікою.

А щодо того, що Катерина відмовляється від антибіотиків, а окремі ліки взагалі відмовляється купувати, медики просто розводять руками та водночас запевняють, що від цього у хлопчика стан здоров’я лише погіршується.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ПриватБанк пропонує волинянам новорічні подарунки у розстрочку
Наступна новина Лучанин втік від СБУ до Росії
Останні новини
Схожі новини