ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині

ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині

У волинському медіа-просторі за останній тиждень відбулись неабиякі зміни. Зокрема, місцеві інтернет-видання продовжують нарощувати відвідуваність, завдяки чому окремі ЗМІ посилили свої позиції в рейтингу і просунулись вперед.

Так, за останній тиждень найбільш обговорюваними виявились такі теми, як сесія Волинської обласної ради, на якій поскандалили головний прокурор області Максим Киричук та депутат Василь Столяр, інтерв’ю нового голови Волинської ОДА Олександра Савченка та старт проекту «БудуйТіло. Перезавантаження».

Перший продовжує аналізувати рейтинг регіональних інтернет-видань за даними сайту «Bigmir)net». Таким чином, виключаючи з переліку всеукраїнські ЗМІ, вдалось зібрати дані та визначити ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань з волинською «пропискою».

Отож, згідно минулотижневих даних, найбільш популярними інтернет-виданнями на Волині є ВолиньPost, ІА «Волинські новини», Волинь24, Район.in.ua та Перший канал соціальних новин.

У рейтингу регіональних ЗМІ за кількістю загальних хостів минулого тижня спостерігалась така картинка:

1. ВолиньPost

Видання ВолиньPost цього тижня посідає першу сходинку рейтингу. Зокрема, за даними «Bigmir)net» всередньому щодня сайт відвідує 31449 осіб. Таким чином, сайт вчергове вирвався у лідери рейтингу. Можливо, це пов’язано зі зміною редактора сайту.


2. ІА «Волинські Новини»

Інформаційне агентство Волинські Новини продовжує триматись на другій позиції рейтингу. Так, щодень сайт відвідує 30198 читачів.


​​​​​​​3. Волинь24

Інтернет-видання Волинь24 вже кілька тижнів поспіль було лідером рейтингу регіональних видань Однак цього тижня дещо послабило свої позиції. Зокрема, середньодобовий показник відвідуваності сайту за загальними хостами становить 22 575 осіб. Таким чином, цього тижня видання опинилось на третій позиції рейтингу.


​​​​​​​4. Район.in.ua

Четверте місце в рейтингу стабільно займає мережа локальних сайтів Район.in.ua. Зокрема, середньодобова кількість відвідувачів сайту майже  загалом становить – 17 640 щодня.


​​​​​​​5. Перший канал соціальних новин

П’ятірку лідерів найбільш читабельних видань на Волині закриває Перший канал соціальних новин. Так, відвідуваність сайту щодня стабільно тримається на рівні 9102 хостів.


6. Конкурент

ІА «Конкурент» цього тижня з сьомого місця рейтингу піднялось на шосте. Так, сайт щодня в середньому відвідує 7889 читачів.


7. Під прицілом

Інтернет-видання «Під прицілом» щотижня дивує медіа-спільноту, адже систематично сайт з абсолютних аутсайдерів різко «підскакує» в рейтингу на кілька позицій вище. Так, цього тижня видання посіло сьому сходинку в рейтингу, поступившись місцем ІА «Конкурент». Згідно статистики, сайт щодня відвідує в середньому 6913 читачів.


8. Буг

Восьме місце у рейтингу найпопулярніших інтернет-видань Волині посідає «Буг». Зокрема, за даними рейтингу «Bigmir)net» щодня сайт відвідує 6564 користувача. За минулим рейтингом, інтернет-видання Прибужжя посідало десяте та дев’яте місце. Тим не менше, сайт зумів посісти восьму сходинку у ТОП-10.


​​​​​​​9. Таблоїд Волині

Дев’яту сходинку в рейтингу третій тиждень поспіль посідає видання Таблоїд Волині. Так, середньодобовий показник відвідуваності сайту – 5998 читачів. Цього тижня видання дещо втратило у відвідуваності і опустилось на 1 сходинку.


10. Волинська правда

Закриває рейтинг найчитабельніших регіональних видань – Волинська правда. За останній тиждень сайт значно втратив аудиторію. Зокрема, щодня всередньому сайт відвідує 3079 читачів.


Також на першій стрічці часом з’являються такі регіональні інформаційні сайти, як Волинська служба новин, VIP.Volyn.ua, Радар та Волинь.Online. Однак, їхні позиції дуже нестійкі.

За кількістю регіональних хостів (ІР-адреса мережі, яка видається провайдером або регіональним інтернет-реєстратором) ми визначили ТОП-10 волинських видань, які щодня виходять на першу сторінку «Рейтингу по групі ЗМІ та періодика» в області. А, себто, є найбільш популярними саме серед волинських інтернет-користувачів.

Окрім цього, на сайті видання Перший в окремому рейтингу ЗМІ триває голосування за найбільш улюблені інтернет-видання.

Інформація збиралась протягом останніх 7 днів тижня, з урахуванням не лише щоденних хостів у робочі дні, а й у вихідні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 11 квітня
Наступна новина Власник зброї, з якої вбили підлітка, отримав два роки в'язниці
Останні новини
Схожі новини