ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині

ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині

Травень потішив волинян теплом і додатковими вихідними днями, які кожен зумів використати з користю для себе. Попри це, регіональні ЗМІ не припиняли шукати для своїх читачів цікаві теми та оприлюднювати найсвіжіші новини, що, відповідно, неабияк позначилось на рейтингу найпопулярніших інтернет-видань Волині. Таким чином у ТОП-10 відбулися кардинальні зміни.

Минулого тижня волинський медіа-простір приголомшила новина про смерть двох дітей з Ковельського району, які обгоріли у погребі через власні пустощі. Ще одного малюка досі рятують у столичній лікарні. Нині поліція порушила кримінальне провадження через трагедію.

Окрім цього, на Першому презентували спільний з Патрульною поліцією фотопроект, приурочений до Дня матері – «Ті, хто виховав відважних: патрульні та їхні мами». Ідею було реалізовано в рамках руху «Тонка синя лінія».

Разом з тим, у Луцьку відбувся популярний «Lutsk Food Fest», який вже став традиційним фестивалем вуличної їжі не лише для місцевих жителів, а й туристів.

Перший продовжує аналізувати рейтинг регіональних інтернет-видань за даними сайту «Bigmir)net». Таким чином, виключаючи з переліку всеукраїнські ЗМІ, вдалось зібрати дані та визначити ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань з волинською «пропискою».

Отож, згідно з минулотижневими даними, найпопулярнішими інтернет-виданнями на Волині є ВолиньPost, ІА «Волинські новини», Район.in.ua, Волинь24, та Перший канал соціальних новин.

Враховуючи обсяг щоденної відвідуваності кожного сайту, минулого тижня деяким інтернет-виданням вдалось просунутись вперед, а декому – поступитись своїм місцем. Таким чином, підбиваючи підсумки тижня за загальними хостами волинських ЗМІ, сформувалась така картина:


1. ВолиньPost

На почесне перше місце цього тижня вирвалось видання ВолиньPost. Варто зауважити, що за тиждень середня щоденна відвідуваність сайту зросла майже на 2 тисячі. Тож, якщо позаминулий тиждень сайт щодня відвідувало в середньому 32 500 читачів, то минулого – 35 327. Таким чином, за останні кілька тижнів видання ВолиньPost вперше вирвалось у лідери рейтингу.  Середня глибина відвідуваності сайту з врахуванням регіональних та всеукраїнських заходів теж дещо впала – 14%.


2. ІА «Волинські Новини»

На другу сходинку ТОП-10 найпопулярніших регіональних інтернет-видань цього тижня опустилось Інформаційне агентство Волинські Новини. Так, щоденна відвідуваність сайту тримається приблизно на тому самому рівні – 34 743 читачів. Натомість глибина відвідуваності впала до 13%.


3. Район.in.ua

Мережа локальних сайтів Район.in.ua цього тижня неочікувано увійшла в трійку лідерів. Тож замість четвертого місця у рейтингу найпопулярніших регіональних інтернет-видань Волині це видання посіло третє. Таким чином, за минулий тиждень видання підвищило середню відвідуваність майже на 2 тисячі хостів у день. Зокрема, за даними «Bigmir)net», щодня мережу локальних сайтів відвідує 23 202 читачі. Щоправда, дещо впала глибина відвідуваності – з 22% до 18%.


4. Волинь24

На третє місце цього тижня опустилось інтернет-видання Волинь24, яке показувало дуже хороші результати і навіть було свого часу лідером рейтингу ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань.  За останній тиждень сайт втратив майже 8 000 щоденних відвідувачів, Таким чином, минулого тижня видання щодня читало в середньому 17 497 осіб.  Однак, глибина відвідуваності сайту лишається практично на тому ж рівні - 17%.


5. Перший канал соціальних новин

П’ятірку лідерів найбільш читабельних видань Волині, як і у попередні тижні, закриває Перший канал соціальних новин. Видання має стабільну аудиторію, тим не менше минулого тижня середньодобова кількість хостів зросла майже на 2 000. Таким чином, щодня сайт читає в середньому 12 411 відвідувачів, а глибина відвідуваності сягнула 21%.


6. Під прицілом

Шосту позицію у рейтингу посідає інтернет-видання «Під прицілом», щоденна відвідуваність якого зросла на 1 500 хостів. Тож, згідно зі статистико, щодня видання читає в середньому 10 845 осіб.  Разом з тим, варто відзначити і те, що впала глибина відвідуваності сайту – до 16%.


7. Конкурент

Сьому сходинку у рейтингу вже кілька тижнів поспіль посідає ІА «Конкурент» За минулий тиждень щоденна кількість відвідувачів сайту неабияк зросла – в середньому на 2 500 хостів і становила 10 100 читачів. Попри це, глибина відвідуваності впала на 8% і становить лише 11%.


8. Буг

Восьме місце у рейтингу найпопулярніших інтернет-видань Волині кілька тижнів поспіль посідає інтернет-видання «Буг». Відвідуваність сайту за минулий тиждень зросла майже на 2 000 в день. Так, в середньому за добу сайт читає 8 968 осіб. Натомість дещо впала глибина відвідуваності –18%.


9. Таблоїд Волині

Дев’яту сходинку в рейтингу незмінно посідає видання «Таблоїд Волині». Попри те, що середньодобова відвідуваність сайту зросла майже на 1000 – видання залишилось на попередній позиції у рейтингу ТОП-10. Так, середньодобовий показник відвідуваності сайту становить 7 374 читачів. Окрім цього, варто зауважити, що глибина відвідуваності дещо впала і становить майже 18%.


10. Волинська правда

І закриває рейтинг найбільш читабельних регіональних ЗМІ інтернет-видання «Волинська правда». Сайт дещо підвищив середньодобову відвідуваність: щодня видання читає в середньому 4 412 осіб. Також варто зазначити, що видання показує один з найвищих показників глибини відвідуваності, який цього тижня становив понад 23%.

Також варто зауважити, що непогані темпи демонструють такі регіональні інформаційні сайти, як Кордон, Волинь.Online, Волинська служба новин, та ВолиньUA.

За кількістю регіональних хостів (ІР-адреса мережі, яка видається провайдером або регіональним інтернет-реєстратором) ми визначили ТОП-10 волинських видань, які щодня виходять на перші сторінки «Рейтингу по групі ЗМІ та періодика» в області. А, себто, є найбільш популярними серед інтернет-користувачів.

Окрім цього, на сайті видання Перший в окремому рейтингу ЗМІ триває голосування за найбільш улюблені інтернет-видання.

Інформація збиралась протягом останніх 7 днів тижня, з урахуванням не лише щоденних хостів у робочі дні, а й у вихідні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькрада таки прийняла «скандальні» зміни до регламенту
Наступна новина «ВМБ нерухомість» здає в оренду сучасну квартиру у затишному місці. ФОТО
Останні новини
Схожі новини