ТОП-7: хіт-парад прем'єр волинських музикантів

ТОП-7: хіт-парад прем'єр волинських музикантів

Українська музика стає все більш популярною, пісні стають якіснішими, а новинки частішими. Та й на вустах у меломанів все частіше можна почути назви українських гуртів. 

Волинські музиканти не відстають. Також радують слухачів музикою, яка справді варта уваги. 

Спеціально до Дня хіт-параду, який щорічно відзначають 4 січня, Перший підготував власну підбірку – хіт-парад новинок від волинських музикантів, ТОП-7 кращих пісень волинян у 2017 році за версією «Першого». 


ФІОЛЕТ

Гурт «Фіолет» цього року став не зовсім луцьким, адже вокаліст гурту Сергій Мартинюк переїхав до Києва та повністю змінив склад гурту. 

Проте пісня «Тиша», яка й потрапила до нашого хіт-параду, це виключно луцька робота, адже до її створення долучився старий і склад колективу, який добре знають лучани. 

Учасники гурту кажуть, що «Тиша» – це чи не найсумніша пісня у творчості гурту. «...написана в Києві, записана в Луцьку. Створена під враженням спонтанного спіритичного сеансу і знайомства з таємничою дівчинкою Віолеттою, котра нашептала мені на вухо декілька химерних історій. Бережіть рідних, поки вони з нами", — каже вокаліст гурту «Колос».


ТАРТАК

Старожили української музики – легендарний волинський гурт  «Тартак» – минулого року порадували українців кількома новинками. Зокрема, новий альбом «анТАРТАКтида», став вже дев’ятим повноформатним лонг-плеєм у дискографії команди. 

Сингл та кліп на пісню «Знаєш мій день» з Арсеном Мірзояном випустили ще до виходу альбому. І саме ця пісня потрапила до нашого хіт-параду. 


ФлайzZza 

«Надзвичайно потужна та енергетична пісня в репертуарі гурту «ФлайzZzа»! Чи не найкрутіший відеокліп за всю 16-річну історію гурту», – так описують учасницю нашого хіт-параду пісню «Двоє» самі учасники гурту. 

До слова, пісня «Двоє» – це кавер на славнозвісний хіт гурту «Фантом-2». Робота увійшла до альбому Флайзи «МК-60» 2015 року, проте у хіт-парад потрапляє саме відеоробота з 2017. 


Довгий Пес

Довгий Пес, учасник луцької хіп-хоп команди «Ціна Ритму», випустив гостротематичну сольну відео-роботу на пісню «Укрейніан Шєт», яка й потрапила до нашої підбірки.

«Нестандартні слова, які можуть комусь не сподобатись, та це є мої спостереження. Сарказм, співчуття та реалії», – так говорить про свою роботу автор. 

п.с. У відео присутня нецензурна лексика. Не рекомендується для перегляду особам молодшим 18 років. 


Kolos & Brothers

Вокаліст «Фіолету» Сергій Мартинюк вже вдруге потрапляє до хіт-параду волинських новинок. Проте цього разу зі своїм сайд-проектом Kolos & Brothers та композицією «Бібліотека». 

Цього річ хлопці випустили перший і, швидше за все, останній альбом, який має назву Kamasutra. До слова, альбом потрапив у ТОП кращих українських релізів 2017 року. 


Давня Казка

Ще один гурт з Луцька презентував новинку вже у кінці 2017 року. Композиція «Снігурка» від гурту «Давня Казка» – спеціальний сингл під зимову тематику. 

«Будемо говорити прямо – спопсилися. Але по-іншому ці слова неможливо виконати. Пісня в основному про кохання, а також: зиму, свята, снігурку та навіть місто Ковель! Тому бажаємо усім, у кого ще немає, знайти свою снігурку у 2018 році», – говорить вокаліст гурту Женя Чепіль. 


Monatik

«Перший» не міг обійти увагою вихідця з Луцька, відомого українського музиканта Дмитра Монатіка.

Цього року він виступив на відкритті фіналу «Євробачення» у Києві, відіграв великий сольний концерт та випустив сигл Vitamin D, який і потрапив до нашого хіт-параду. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Місія «Врятувати скриню»: як у Луцьку діти бавилися на виставі «Чарівна скриня бажань». ФОТО
Наступна новина На Волині затримали набитий телятиною мікроавтобус. ФОТО
Останні новини
Схожі новини