Місія «Врятувати скриню»: як у Луцьку діти бавилися на виставі «Чарівна скриня бажань». ФОТО

Місія «Врятувати скриню»: як у Луцьку діти бавилися на виставі «Чарівна скриня бажань». ФОТО

Вперше до Луцька завітав київський театр «Атракціон» з інтерактивною шоу-виставою для дітей «Чарівна скриня бажань». Свято, яке відвідало більше сотні дітей і батьків,  відбулося в середу, 3 січня, в РЦ «Промінь».

У фойє глядачів зустрічали веселі казкові герої, з якими діти спілкувались, грали і отримували призи за активну участь у конкурсах. В залі ж решта героїв влаштовували цілу виставу.

Під час виступу кожен глядач був учасником того, що відбувається на сцені. Діти слухали, як стукає їх серце, рятували час і чарівну скриню, яку викрала Баба Яга з пані Мерзлотою. Також спілкувалися з різними казковими героями, наприклад: Міккі Маусом, Джином, Майком Вазовскі і феєю бажань Мріяною.

Після поверненні скрині діти покликали Діда Мороза з Снігуронькою і засвітили головну ялинку.

Організатори стверджують, що завдяки цій виставі дитина зрозуміє, що заради здійснення мрії не потрібно сумніватися, а сміливо долати будь-які перешкоди і впевнено йти до мети.

Режисер театру, яка грала роль Ялинки-веселинки і Феї бажань, стверджує, що всі актори є професіоналами, а також дуже активними людьми, котрі готові імпровізувати і спілкуватися з дітьми.

Після вистави всі охочі могли зробити фото з Дідом Морозом і Снігуронькою.

Юлія Книш

Фото: Роман Домбровський

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька посеред вулиці спали двоє «п'яних в дрова» чоловіка. ФОТО
Наступна новина ТОП-7: хіт-парад прем'єр волинських музикантів
Останні новини
Схожі новини