Топ-менеджери «Волиньгазу» щосуботи запрошують клієнтів на відкритий діалог

Топ-менеджери «Волиньгазу» щосуботи запрошують клієнтів на відкритий діалог

На Волині тривають «Відкриті суботні діалоги» – зустрічі волинян з керівниками АТ «Волиньгаз». Друга така зустріч відбулася в суботу, 7 грудня, в усіх п’яти Центрах обслуговування клієнтів Волині. 

Голова правління АТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя, повідомив, що «Діалоги» – формат роботи з клієнтами,  який компанія організувала на прохання споживачів.

Мирослав Коротя під час суботньої зустрічі зазначив: основна мета зустрічі – «стати ще ближчими до споживачів, отримати зворотній зв'язок у формі живого діалогу». 

Під час зустрічі з Мирославом Коротею у луцькому Центрі обслуговування клієнтів відвідувачі обговорювали з ним проблеми і труднощі взаємодії з «Волиньгазом». Так лучанка Світлана розповіла, що живе в гуртожитку, де на одній кухні стоять три лічильники. Вже рік ні вона, ні її сусіди, не розуміють, як правильно ділити квитанції за газ і хто скільки має заплатити. Мирослав Коротя вислухав лучанку і дав відповідні доручення, аби вирішити проблему. 

*       *       *

Під час розмов з лучанами не раз піднімалося питанян ціни на газ. Мирослав Коротя пояснював: «Волиньгаз» не продає газ, а надає послуги з його доставки. Відтак ціна газу – поза компетенцією керівництва «Волиньгазу».

«Вартість доставки газу залишається незмінною впродовж останніх п'яти років. А на ціна на газ зросла в 6 разів. Тобто в тій шаленій ціні газу, про яку всі говорять і якою незадоволені, тільки  10% – це наш тариф за доставку газу. І, до речі, це втричі нижче, ніж його собівартість на сьогоднішній день», – пояснив Мирослав Коротя. 

Голова правління АТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя

*       *       *

Інше питання, яке нерідко постає до газовиків у ході «Відкритих суботніх діалогів» – як економити час, аби оперативно і зручно дізнаватися про свої платежі, подавати показання лічильника тощо.

Як розповіла менеджерка Центру обслуговування клієнтів Ольга Тимощук, сьогодні побутові споживачі природного газу мають можливість передати показання до АТ "Волиньгаз" декількома способами, в тому числі і дистанційними, що значно полегшує і прискорює обмін даними:

- через Особистий кабінет на сайті 104.ua. Для цього треба за реєструватися або увійти до кабінету, якщо споживач вже зареєстрований;

- зафіксувати показання в мобільному додатку 104 Mobile;

- за допомогою чат-боту 104 Mobile Light - нового додатку для iPhone;

- за допомогою чат-боту "7104ua" у месенджері Viber;

- смс на короткий номер 7104 у такому форматі: номер особового рахунку (10 цифр), пробіл, показання лічильника (5 цифр);

- за допомогою голосового меню IVR, яке працює цілодобово за номерами контакт-центру у розділі "2";

- зателефонувати до Контакт-центру за номером (0332) 280-104, (067) 33-39-104;

- електронною поштою [email protected].

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті. 

менеджерка Центру обслуговування клієнтів Ольга Тимощук

*       *       *

Довідка.  Акціонерне товариство «Волиньгаз» забезпечує природним газом майже 250 тис. сімей волинян. Рівень газифікації області природним газом становить майже 70%, або 10 міст, 16 селищ міського типу та 632 села. Приладами обліку оснащено понад 85% споживачів. Станом на 1 жовтня 2019 року у Волинській області експлуатується більше 7 тис. км розподільних газопроводів.

      *       *        *

Кожного тижня в Центрах обслуговування клієнтів проходять «Відкриті суботні діалоги» з керівниками компанії. Чергові діалоги пройдуть у суботу 14 грудня:

ЛУЦЬК просп. Молоді, 14 А. Зустріч проводить директор з капітального будівництва АТ «Волиньгаз» Андрій Карпомиз.

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ, вул. Сагайдачного, 85. Зустріч проводить начальник управління клієнтського сервісу АТ «Волиньгаз» Юрій Петрук.

КАМІНЬ-КАШИРСЬКИЙ,  вул. вул. Хотешівська, 9. Зустріч проводить голова правління АТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.

РАТНЕ, вул. Газіна, 20. Зустріч проводить директор технічний АТ «Волиньгаз» Павло Козюк.

КОВЕЛЬ, вул. С.Бандери, 34 А. Зустріч з клієнтами проводить комерційний директор АТ «Волиньгаз» Сергій Галянт. 

До слова, до кінця грудня 2019 року «Волиньгаз» планує відкрити центри обслуговування  клієнтів у  Ківерцях і Горохові.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська спортсменка зайняла призове місце на Всеукраїнському турнірі з дзюдо
Наступна новина «Нормандська» зустріч у Парижі. Головне, про що домовилися
Останні новини
Схожі новини