Торгових центрів і багатоповерхівок на місці Старого ринку не буде, - Ігор Поліщук

Торгових центрів і багатоповерхівок на місці Старого ринку не буде, - Ігор Поліщук

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук запевнив, що на місці Центрального (Старого) ринку не будуватимуть високих житлових будинків та торгових центрів.

Про це він сказав в ефірі телеканалу «Аверс».

Нагадаємо, у Луцьку триває конкурс концепцій облаштування території ринку. У другий етап потрапили шість робіт, які можна побачити тут. Вони передбачають, зокрема, відкриття торгових комплексів, громадських, мистецьких будівель, облаштування ярмарків.

Ігор Поліщук сказав, що орієнтовно у середині вересня повинне відбутись фінальне засідання журі, на якому визначать переможця.

«Перенесення Старого ринку вже почалось, шляху назад немає – це абсолютно очевидно», - сказав посадовець.

«Сьогодні є дуже багато чуток, що там будуть багатоповерхівки, величезні торгові центри. Ці чутки розповсюджують люди, зацікавлені в тому, щоб там залишався безлад та іржаві контейнери. Хочу запевнити, що жодних багатоповерхівок і торгових центрів на цьому місці не буде. Практично жодна з концепцій, які беруть участь у конкурсі, цього не передбачає. Ця територія має право бути розвиненою і гарною», - зазначив Ігор Поліщук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коли очікувати масову вакцинацію від коронавірусу? Прогноз ВООЗ
Наступна новина Філарет захворів на коронавірус
Останні новини
Схожі новини