«Треба заскакувати у вагони, які в тренді», - маркетолог VolWest Group

«Треба заскакувати у вагони, які в тренді», - маркетолог VolWest Group

Про нові тренди інтернет-маркетингу розповіла лучанам керівник відділу інтернет-маркетингу VolWest Group Тетяна Боярчук на WEST iMARKETING FORUM 2017. 

«Адаптація сайту під мобайл – не є трендом, але є проблемою особливо нашого західного ринку», –р озпочала свій виступ пані Тетяна.

Один із головних принципів ранжування сайту у пошуових системах, за її словами,  – визначення корисності контенту для користувачів, а не seo-оптимізація, як звикли думати раніше. 

«Корисність – головна тенденція майбутнього», – продовжила жіна. 

Також тетяна Боярчук звернула увагу на відео-контент. Адже кожного дня більше 100 мільйонів користувачів переглядають онлайн відео. Найближчим часом відео становитиме 75% усього контенту в інтернеті. 

«Треба заскакувати у вагони, які в тренді, поки це дешево і вигідно», – підтримала думку попереднії спікерів Тетяна та навела ще кілька прикладів популярних трендів у інтернет-маркетингу. 

Серед них розумна реклама з біг дата, нативна реклама, чат боти, відо постинг, live-відео, зникаюче віде (сторіз у Instagram та Facebook, які зникають через 24 години), месенджери тощо. 

Нагадаємо, 8 грудня у Луцьку проходить WEST iMARKETING FORUM 2017.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гаазький трибунал визнав Росію країною-агресором та злочинцем
Наступна новина У Луцьку віддали останню шану Іванові Корсаку
Останні новини
Схожі новини