Тренди верхнього одягу: які куртки варто носити чоловікам. ФОТО

Тренди верхнього одягу: які куртки варто носити чоловікам. ФОТО
Джерело фото: Мир кожи

Осінньо-зимовий гардероб просто зобов'язаний бути теплим і комфортним.

Важливий елемент чоловічого осіннього гардеробу – верхній одяг. Він більш функціональний і часто саме з нього починається формування сезонного гардеробу. У чоловічій моді тренди виражені менш яскраво, ніж у жіночій. І до реального гардероба зазвичай доходять найпрактичніші і речі, – повідомляє Радіо Максимум.

Холодний сезон – зовсім не привід, щоб одягати на себе непоєднувані речі. Навпаки, цей час відмінно підходить для створення стильних і привабливих образів.

Oversize

Мішкуватий одяг не втрачає своєї актуальності. Куртки, які виглядають на кілька розмірів більшими, контрастують з одягом, що ідеально сидить на фігурі. Недбалий вигляд тих моделей допомагає створювати образ брутального чоловіка. Ходити в куртках оversize зручно, під них можна одягати товсті светри і тонкі водолазки, ділові костюми і худі.

Пальто

Ще один секрет елегантності в холодну пору року – це, звичайно ж, пальто. Пальто – без сумніву, найкращий вибір, якщо ви носите діловий костюм і повинні дотримуватися дрес-коду. Зверни увагу на моделі з підкладкою (можливо, знімною). Крім того, важливу роль відіграють аксесуари: шарф, шапка або кепка, рукавички.

Намагайся вибирати теплі аксесуари з натуральних матеріалів, наприклад, вовни, так вони будуть одночасно і прикрашати і утримувати тепло.

Парка

У парці зручно рухатися, завдяки помірній довжині в ній тепло. Капюшон захищає від снігу і вітру. Відрізняється ж верхній одяг сезону осінь-зима 2018 від попередніх сезонів хутряною обробка, і моделями з капюшоном із хутряною облямівкою або ж з підстібками з хутра і повністю хутряним капюшонами.

Косуха

Знаменита байкерська куртка пережила безліч перероджень: з доріг вона перекочувала на рок-сцену, а звідти прямо в наш з тобою гардероб. Головна її ознака – блискавка навскоси – залишилася, а ось матеріали та інші елементи змінюються залежно від фантазії дизайнерів. Так, куртки-косухи, особливо утеплені, відмінно підійдуть на період осінь-зима. За допомогою косухи можна створити як ефектний щоденний образ, так і діловий.

Пуховик

Куртки з утеплювачем з пуху можна назвати найбільш практичним і популярним одягом холодного сезону для кожного дня. Щоб внести в моделі нотку новизни, пуховики шиють з об'ємними комірами і капюшонами з хутром, використовують матеріали різних колірних рішень. Крім цього, зараз можна часто зустріти й подовжені пуховики, у яких ще тепліше.


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Частину Ейфелевої вежі виставлять на продаж
Наступна новина В Україні два банки залишилися без ліцензій
Останні новини
Схожі новини