Третина лучан може лишитися без тепла. ВІДЕО

Третина лучан може лишитися без тепла. ВІДЕО

Комунальному підприємству «Луцьтепло» залишилося декілька днів, аби заплатити за оренду котельні на Карбишева, яка опалює два мікрорайони обласного центру - 33-й і 40-й.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу. 

Йдеться про 4-місячний борг – 3 мільйони 400 тисяч гривень. Орендодавець підприєство «Тепло-енерго-центр» щомісяця надсилає листи і до комунального підприємства «Луцьктепло», і до його поручителя – міської ради. 

Перший заступник міського голови Григорій Недопад вважає, що гроші на оренду і борги були закладені у попередньому тарифі на опалення, ухваленому торік у грудні. 

«Тариф був економічно-обрахований для того, щоб «Луцьктепло» могло виконувати свої зобов’язання і з оренди, і зі всього. Ті рухи, які були по оренді, якщо я не помиляюся, 3 млн 400 тисяч грн заборогованості є. І ця заборгованість є, власне, заборгованістю «Луцьктепла», а ми є тільки гарантами», – повідомив він.

Директорка «Луцьктепла» Валентина Малютіна вражена, що представник міськради відмовляється від попередніх домовленостей. 

Деталі – у сюжеті. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ковель, Камінь, Ківерці: старожили розповіли, звідки походять назви їхніх міст
Наступна новина У мережі запустили флешмоб на підтримку онкохворого волинянина. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини