Трьох волинських бійців нагородили посмертно

Трьох волинських бійців нагородили посмертно

Відзнакою «Бойовий Хрест Корпусу» посмертно нагородили трьох бійців ДУК «Правий сектор».

Про це йдеться на сторінці «Ветерани АТО Шацького району» у Facebook.

«З метою вшановуючи пам’яті полеглих побратимів та засвідчуючи їхнє довічне перебування в лавах Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор» 03 червня в м. Луцьку нагороджено (посмертно) відзнакою «Бойовий Хрест Корпусу» бійців ДУК ПС», – зазначають у повідомленні.

Так, нагороду присвоїли Сергію Мокренку, який загинув 28.02.2017 року внаслідок мінометного обстрілу на передовій позиції на «Світлодарській дузі» поблизу смт. Луганське Донецької області. Волинянин був бійцем 54 ОМБ ЗСУ. Похований у селищі Шацьк.

Також посмертно відзнаку отримав Анатолій Федчишин, який загинув 10.08.2014 року під час оборони блок-поста на дорозі Іловайськ-Харцизьк в районі с. Зелене Амбросіївського району Донецької області. Похований у Любомлі.

Крім того, відзначили посмертно Дмитра Колєснікова, який загинув 22.02.2015 року у н.п. Піски Донецької області від прямого попадання танкового снаряда у приміщення, де перебували бійці. Похований у Володимир-Волинському районі Волинської області.

Нагороди отримали рідні загиблих бійців.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Усі сипучі будматеріали на одній базі: «Спец Тех» продає пісок, щебінь та цемент. ФОТО
Наступна новина У Луцьку розбирають аварійний міст. ФОТО
Останні новини
Схожі новини