Трьом волинським лікарям подарували квартири

Трьом волинським лікарям подарували квартири

18 травня 2020 року, міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк вручив трьом молодим лікарям комунального підприємства «Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання» ключі від службових квартир.

Вручаючи ордери, Петро Данилович  побажав новоселам добра, миру та злагоди у новому помешканні, відзначивши, що й надалі, по можливості, міська рада буде підтримувати такі добрі ініціативи, – йдеться на сайті міськради.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Власниками двох однокімнатних та однієї двокімнатної квартири загальною площею понад 120 кв.м стали завідувач акушерського відділення Ірина Ткачук, завідувач відділення амбулаторного гемодіалізу Марія Власюк і завідувач терапевтичного відділення Ігор Халимендик.

Варто також зазначити, що службове житло для медичних працівникі в було придбано у березні-травні 2020 року за кошти  місцевого бюджету, які передбаченні Програмою підтримки та розвитку надання вторинної медичної допомоги міста на 2019-2022 року, затвердженої рішенням міської ради від 20.09.2019 № 34/7 та відповідно до Порядку надання службових жилих приміщень лікарям КП «Володимир-Волинське ТМО», який депутати міської ради затвердили на 37 сесії міської ради у лютому 2020 року.

  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині на коронавірус захворіла ще одна працівниця лабораторного центру
Наступна новина Поставити діагноз COVID-19 можуть навіть попри негативний тест, - очільник ЦГЗ
Останні новини
Схожі новини