Троє сиріт отримали житло в Ківерцях. ФОТО

Троє сиріт отримали житло в Ківерцях. ФОТО
Микола Ремета по центру (фото: Ківерцівська РДА)

Троє дітей-сиріт з Волині отримали власне житло. Двоє братів і сестра тепер житимуть у своїй трьохкімнатній квартирі у Ківерцях. 

22 січня ключі від квартири отримав Микола Ремета, - пише прес-служба Ківерцівської ОДА. 

Спільно із ним проживатимуть брат Олександр Пшиков та сестра Олена Пшикова. Мати дітей померла у 2008 році, батько – позбавлений батьківських прав у 2009. Микола найменший, йому виповнилося 18 років.

Усі троє дітей перебували на соціальному квартирному обліку у Сокиричівській сільській раді. Соціальне житло для них підшукала та придбала служба у справах дітей районної державної адміністрації.Левова частка коштів, 400 тисяч гривень, надійшла із обласного бюджету. До співфінансування долучилися районний бюджет та Сокиричівська сільська рада, які виділили по 12 тисяч гривень.

Читати також: На Волині бізнесмен вмеблював квартиру сироті. ФОТО

Квартира не в ідеальному стані, однак з усіма зручностями. Також попередні власники залишили меблі і побутову техніку, щоб діти на початку свого дорослого життя, мали найнеобхідніше.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Тіна Кароль переспівала пісню лучанина Монатика. ВІДЕО
Наступна новина Маршрутки, нічні клуби і ЦНАП: про що говорили на засіданні виконкому в Луцьку. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини