Маршрутки, нічні клуби і ЦНАП: про що говорили на засіданні виконкому в Луцьку. ВІДЕО

Маршрутки, нічні клуби і ЦНАП: про що говорили на засіданні виконкому в Луцьку. ВІДЕО
Григорій Пустовіт (фото: ІА Волинські новини)

Послуги луцького ЦНАПУ, ймовірне зростання вартості проїзду в громадському транспорті, графік роботи закладів міста - ці та інші питання обговорювали на черговому засіданні виконавчого комітету Луцькради. 

Засідання виконкому відбулося у середу, 23 січня, – йдеться у сюжеті Сфери.ТВ. 

На початку засідання виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт зняв із розгляду  питання щодо затвердження графіку роботи кількох закладів. Головуючий обґрунтував це тим, що, за його даними, на цих підприємствах немає жодного працівника. Оскільки заклад не може існувати без персоналу, Григорій Пустовіт вирішив почути пояснення від директорів, яких запросять на наступне засідання

Затим директор профільного департаменту Лариса Карп'як розповіла про досягнення луцького Центру надання адміністративних послуг за 2018 рік.

Директор департаменту економічної політики Луцькради Олександр Озінович запропонував доповнити раніше прийняті рішення виконавчого комітету щодо вартості проїзд у маршрутках. Йдеться про план підготовки проектів регуляторних актів, серед яких - питання тарифів на проїзд та загалом роботи громадського транспорту.

Можливе підняття питання про ціни на проїзд обгрунтували тим, що в тарифі 5 грн - вартість пального має становити 23 гривні, нині ж ціни зовсім інші, та й Луцьк чи не єдине місто, де пасажири досі їздять за 5 грн.

Також оголосили конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах №17 та 17а, так як термін дії існуючих договорів завершується.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Троє сиріт отримали житло в Ківерцях. ФОТО
Наступна новина У волинському «кульку» сотні студентів відправили на канікули через холод. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини