«Це брєд», – директор «Чевермето» про новий формат роботи ресторанів на карантині

«Це брєд», – директор «Чевермето» про новий формат роботи ресторанів на карантині

Мережа ресторанів болгарської кухні «Чевермето» не може повноцінно відкритися після послаблення карантину у тому форматі, який визначив для таких закладів МОЗ, тому тут і далі працюватимуть на доставку.

Про це повідомив у фейсбуці директор мережі Володимир Якимчук.

Він розповів, що зараз задіяні лише 3-6 працівників мережі. Решта ж – а це понад сотня працівників – готові працювати, але через карантин змушені сидіти вдома – «теоритично без можливості забезпечувати фінансово свої сім’ї».

«Той формат, який на сьогодні нам пропонує МОЗ після ослаблення карантину, не дає змоги повноцінно запрацювати нашій мережі, та не тільки нам, а багатьом нашим колегам-рестораторам… Такий формат не є адекватним рішенням як мінімум для рестораторів... По-простому це брєєєєєд», – зазначив Володимир Якимчук.

Читати також: МОЗ оприлюднило правила відвідування парків та перукарень після 11 травня

Тому власник і команда прийняли рішення і далі працювати на доставку та чекати повноцінного виходу із карантину.

Щодо дозволу приймати відвідувачів на літніх майданчиках, то директор вважає, що ніхто не прийде при температурі повітря 9-13 градусів.

«Шкода персоналу. Тому що немає можливості та змоги в цій ситуації його забезпечити можливістю заробляти та прокормити сім’ї… Люди на взводі», – додав він.

Нагадаємо, луцький ресторатор Роман Хорзов також обурився дозволеним режимом роботи ресторанів та кафе в умовах послабленого карантину з 11 квітня. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Погуляйко і його люди. Хто є хто у кабінетах Волинської ОДА
Наступна новина Британія вийшла на перше місце у Європі за кількістю смертей від коронавірусу
Останні новини
Схожі новини