«Це повний маразм», - ексголова Луцької РДА про «затримання на контрабанді»

«Це повний маразм», - ексголова Луцької РДА про «затримання на контрабанді»
Богдан Прус

Сьогодні, 7 квітня, у ЗМІ з’явилась інформація про причетність до контрабанди у 26 мільйонів гривень ексголови Луцької РДА Богдана Пруса. Втім, він це повністю заперечує. 

Про це Богдан Прус заявив у коментарі «Першому».

Як повідомляє видання Insider-media, «колишнього голову Луцької райдержадміністрації, депутата Торчинської селищної ради Богдана Пруса затримали через контрабанду в майже 26 мільйонів гривень». Більше – жодних деталей. 

«Це взагалі без коментарів. Це повний маразм. Звичайно, в мене є припущення щодо того, хто це зробив. Це через мою позицію як депутата Торчинської громади. Я вважаю, що моя діяльність як депутата багатьом не подобається. Таке роблять певні люди, які хочуть облити мене брудом. Я знаю їх прізвища, але не хочу озвучувати», – сказав Богдан Прус.

До слова, у 2020 році він став депутатом Торчинської селищної ради. Дружина Богдана Пруса – Галина Прус – під час недавніх місцевих виборів балотувалася на посаду голови Торчинської тергромади. Але програла вибори Юрієві Кревському

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На хабарі у 100 тисяч доларів затримали брата судді Вовка. Які «скарби» у нього знайшли
Наступна новина «Годувати тварин – заборонено!». У Луцькому зоопарку нагадують правила для відвідувачів
Останні новини
Схожі новини