«Стоп реванш». Лучани вийшли на акцію протесту

«Стоп реванш». Лучани вийшли на акцію протесту
Акція протесту «Стоп реванш» у Луцьку

Кілька десятків лучан, серед яких представники різних партій та громадських організацій, вийшли на акцію протесту «Стоп реванш». Вони не згідні з політикою президента Володимира Зеленського та його команди.

Акція відбулась у неділю, 24 травня, на Театральному майдані.

На заході, зокрема, були присутні представники «Самооборони Волині», «Народного контролю», ВО «Свобода», «Європейської Солідарності» та інші.

Вони висловили протест діям президента та його представників у багатьох питаннях: війни на сході України, запровадженні карантину, кадрових рішеннях, поверненні до влади людей з оточення Віктора Януковича, розслідуванні кримінальних справ, зокрема вбивства активістки Катерини Гандзюк.

«Ми бачимо повну профнепридатність Зеленського керувати не лише в час війни, а й у звичайний. Величезна некомпетентність на всіх фронтах помножена на безвідповідальність та місцями антиукраїнськість», – сказав депутат Луцької міської ради Павло Данильчук.

«Я думаю, що внутрішньо Зеленський вже капітулював перед Росією, і тільки страх не дає зробити це фізично. Але відступ відбувається на багатьох фронтах», – додав також депутат Микола Федік.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Присутні зачитали резолюцію, в якій вимагають «припинити капітуляцію перед Росію і наступ на українську мову, звільнити українських патріотів, продовжувати декомунізацію, припинити саботаж зближення з НАТО та ЄС, вигнати з фракції «Слуга народу» ватників та не допускати олігархів до управління державою».

Подібні акції протесту у неділю відбуваються і в інших містах України.

Читати також: «Це як в стосунках – спершу недоліків не бачиш». Волинські політики про високий рейтинг Зеленського


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Це як в стосунках - спершу недоліків не бачиш». Волинські політики про високий рейтинг Зеленського
Наступна новина «Шукаємо вихід на Amazon». Як луцький бренд «Едельвіка» пережив карантин
Останні новини
Схожі новини