Ці ранкові звички призводять до набору ваги

Ці ранкові звички призводять до набору ваги

Деякі ранкові звички не лише можуть погіршити настрій та самопочуття, а й призвести до появи зайвих кілограмів.

Дієтологи розповіли про найпопулярніші звички вранці, як насправді є поганими для організму, –повідомляє Радіо Максимум

Може здатися, що багато людей практикують таку ранкову поведінку, однак вона зовсім не є здоровою та призводить до набору ваги.

Без сніданку

Таке явище є доволі популярним і впливає не лише на працездатність упродовж дня, а й на здоров'я. Саме сніданок вранці допомагає запустити організм та покращує метаболізм. Важливо також звертати увагу на те, чим снідати. Тут краще обрати цільнозерновий хліб з яєчнею, каші з ягодами чи інші страви, у яких буде вдосталь вуглеводів та смаколиків.

Без ранкових тренувань

Насправді регулярні ранкові заняття бадьорять, змушують організм працювати активніше та додають настрою. Але не варто займатися без перекусу. Краще за 10-15 хвилин до вправ влаштувати міні-сніданок. Це може бути цільнозерновий хліб з арахісовим маслом, банановий йогурт домашній, домашній сир з ягодами або фруктами чи щось подібне.

Ранкова кава

Важливо зрозуміти, що не потрібно зовсім відмовлятися від ароматного напою. Достатньо знати кілька правил кави, які зроблять день кращим. Для початку, не варто пити каву натщесерце, а також зловживати вершками та топінгами, адже вони додають мінімум 500 калорій до напою.

Раніше ми писали про прості правила сніданку для тих, хто хоче схуднути

Читати також: Яким має бути здоровий сніданок


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 20 червня
Наступна новина Маленькому волинянину потрібна термінова допомога
Останні новини
Схожі новини