Прості правила сніданку для тих, хто хоче схуднути

Прості правила сніданку для тих, хто хоче схуднути

Легкі правила корисного сніданку для бадьорості на весь день та стрункого тіла.

Сніданок є одним із найважливіших прийомів їжі, адже від нього залежить продуктивність упродовж дня, –повідомляє Радіо Максимум.

До того ж, для тих, хто хоче бути енергійним та струнким, варто дотримувати кількох простих правил ранкової трапези.

Після пробудження. Дієтологи радять снідати упродовж години після того, як ви прокинулись. Сніданок запустить метаболізм, збадьорить та дозволить втримати апетит під контролем. За дослідженнями науковців, вдалий сніданок впливає на вибір страв на вечерю та кількість спожитих за день калорій.

Читати також: Яким має бути здоровий сніданок

Розмір порції. Існує думка, що сніданок має бути дуже ситним, однак не варто переїдати. Організм потребує енергію, щоб переробляти їжу, тому замість заряду бадьорості надто ситний сніданок може принести втому та бажання поспати ще. Тому стежте за кількістю їжі на тарілці.

Правильні продукти. Вранці краще обирати продукти, які мають вдосталь поживних речовин та повільно перетравлюються, утримуючи голод під контролем. Серед таких є смаколики з високим рівнем білка та клітковини.

Читати також: Шкідливий сніданок: 7 заборонених продуктів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 9 липня
Наступна новина Графік відключення світла у Луцьку на 9 липня
Останні новини
Схожі новини