Цієї п’ятниці у Луцькому НТУ оберуть кращого студента

Цієї п’ятниці у Луцькому НТУ оберуть кращого студента

У п’ятницю, 13 квітня, о 18:00 Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбудеться фінал конкурсу «Кращий студент Луцького НТУ» за участю переможців номінацій, які були визначені попередньо.

Захід приурочено до 10-ї річниці присвоєння університету статусу національного.

Зокрема, конкурс відбувався поетапно: подача заявок, відбірковий етап учасників, де журі обрали кращих у номінаціях та проведення комплексного конкурсу між фіналістами.

В рамках конкурсу визначалися переможці у дванадцяти номінаціях: «Кращий студент факультету комп'ютерних наук та інформаційних технологій», «Кращий студент машинобудівного факультету», «Кращий студент технологічного факультету», «Кращий студент факультету будівництва та дизайну», «Кращий студент факультету екології та приладо-енергетичних систем», «Кращий студент факультету бізнесу», «Кращий студент факультету обліку та фінансів», «Кращий студент дизайнер», «Кращий студент митець», «Кращий студент науковець», «Кращий студент громадський діяч», «Кращий студент спортсмен».

Читати також: В ЛНТУ обрали кращого юного математика-прикладника. ФОТО

За головну нагороду - звання найкращого студента Луцького НТУ боротимуться: Склярчук Олександр (комп‘ютерна інженерія, КСМ-41), Лисик Ірина (галузеве машинобудування, М-21), Іван Воробей (інженерне матеріалознавство, ПМ-41), Ільчук Владислав (дизайнер, Д-31), Базан Анастасія (еколог, ЕОС-42), Охват Ірина (менеджмент організацій та адміністрування, МОіА-51), Василина Дунь (облік та аудит, ОА-41), Бакун Ольга (дизайнер, Д-31), Созонік Марія (дизайнер, Д-41), Тележинська Надія (економіка підприємства, ПТБм-51), Кашепа Уляна (інженерне мареріалознавство, ПМ-41).

У фіналі конкурсу учасники змагатимуться у таких видах програми: відеопредставлення, конкурс талантів та інтелектуальний.

Читати також: У луцькому вузі обрали Міс та Містера машинобудівного факультету.ФОТО

На гостей чекатиме музичний виступ від групи «Internal Melodic Sad Core», запальний танець від школи танців «Own Space», світлодіодне шоу від театру вогню «Fire dance».

«Кращий студент Луцького НТУ» – конкурс, що має на меті не тільки продемонструвати те, що вміє студентство, але й підштовхнути інших наочним прикладом до розвитку та реалізації усіх задумів та планів. Конкурс дає можливість випробувати свої сили в організаційних моментах, вихованні лідерських навичок та формує активну громадську позицію.

Читати також: Нова місія, нові агенти: обрали Міс та Містера ТФ Луцького НТУ. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Від початку дії закону про аліменти 8 200 боржників оголошено в розшук
Наступна новина Волинські ОТГ могли недоотримати близько трьох мільйонів
Останні новини
Схожі новини