Твердохліб не знайшла будинку сільської ради на генеральному плані Княгининка

Твердохліб не знайшла будинку сільської ради на генеральному плані Княгининка

Приміщення Княгининівської сільської ради виявилося не внесеним до генерального плану села, яке попередньо носило назву Маяки.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомила голова Княгининівської об’єднаної територіальної громади Олена Твердохліб.

«Сьогодні я дізналась,що приміщення с/р, в якому я працюю вже 2 роки і в якому сидів колишній голова 22 роки...просто не існує в генеральному плані с.Маяки і тому я не можу провести реконструкцію цього приміщення і отримати містобудівні умови», - йдеться у дописі Олени Твердохліб.

За словами голови Княгининівської ОТГ, днями на нараді в РДА її голова Ігор Ярмольський заявляв, що генеральний план наразі розробляти не доцільно. Зокрема й через те, що очікується доєднання Іванчицівської сільської ради.

«Напрошується висновок – ліва рука не знає, що робить права? Чи просто права рука робить все, щоб ми не могли рухатись далі?», - розмірковує голова Княгининівської ОТГ.

Варто зазначити, що саме Ігор Ярмольський був головою села Маяки протягом 22 років. Та вочевидь за стільки років у нього не виникло потреби проводити будь-які роботи у приміщенні сільської ради чи погоджувати документацію, тож не було потреби шукати об’єкт у генеральному плані.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Митниця залишається клондайком», - нардеп Ігор Гузь
Наступна новина ФК «Волинь» підписала ще одного гравця
Останні новини
Схожі новини