«Митниця залишається клондайком», - нардеп Ігор Гузь

«Митниця залишається клондайком», - нардеп Ігор Гузь

Думками про черги на волинських митницях, «човників» на кордоні та корупцію ділився народний депутат Ігор Гузь в інтерв’ю для «Першого».

З його слів, він лояльно ставитися до людей, які заробляють на прожиття, возячи «норму» туди-назад через кордон.

«Багато хто їх не любить, але це велика кількість моїх виборців, які заробляють таким чином на життя. Вони не порушують закон – везуть норму. Я не говорю про контрабандистів, які літаками щось перевозять, чи, не дай Бог, наркотиками займаються. Я кажу про людей, які возять норму туди-назад. Якщо людина може заробити в Україні 5 тисяч, а в такий спосіб заробляє 15 чи 25 тисяч, то й що? У кожного є діти, яких треба годувати, одягати… Тому в цій ситуації я кажу: якщо з’являться робочі місця і хороша оплата праці, то ніхто не погодиться стояти ніч на морозі і чекати в Устилузі чи Ягодині. Сам я ніколи нічого не перевозив, але знаю, що це нервова робота. Повірте, не від хорошого життя вони йдуть на це», - переконаний Ігор Гузь.

Читати інтерв’ю повністюЛюдина часу – Ігор Гузь: «Гунчик – біда для Волині та велика помилка Порошенка»

Стосовно ж роботи самої митниці, то у волинського нардепа доволі категоричне ставлення до неї.

«Якщо говорити про митницю загалом, то вона, як була клондайком, так і залишається ним. Щоб це припинити, потрібні рішучі жорсткі дії з боку керівництва держави, того ж самого Гройсмана. Але знаєте як… Прізвища змінюються, а пакети з готівкою в американській валюті все одно везуться», - наголосив нардеп.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ДКП «Луцьктепло» продовжать модернізувати за гроші європейців
Наступна новина Твердохліб не знайшла будинку сільської ради на генеральному плані Княгининка
Останні новини
Схожі новини