У 27-й школі Луцька діятиме виборча дільниця

У 27-й школі Луцька діятиме виборча дільниця
Фото ілюстративне

У Луцьку вибори президента відбуватимуться на 84 виборчих дільницях.

Про це стало відомо 22 січня під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

Начальник відділу Державного реєстру виборців Наталія Гальченко розповіла, що Луцьк належить до 22 виборчого округу. У місті 83 дільниці будуть постійними, а одна – тимчасовою. Вона буде розташована на території Луцького слідчого ізолятора.

Після виборів 2015 року перелік виборчих дільниць змінився. Ліквідували дільницю у психлікарні. Також створили нову дільницю з центром голосування у ліцеї № 27. Наталія Гальченко наголосила, що жителі Привокзального, Завокзального району, 55-го мікрорайону, в районі школи № 10 та 19, а також на вулиці Федорова повинні бути уважними до розміщення приміщень для голосування. До 25 березня включно усі виборці отримають запрошення.

Перевірити, де кожен повинен голосувати, можна в Державному реєстрі виборців. Ті, хто з певних причин у день виборів не зможе голосувати за місцем прописки, зможуть зробити це за місцем фактичного проживання, якщо нададуть довідку з роботи, путівку в санаторій, довідку з лікарні тощо. На президентських виборах за місцем проживання, а не прописки, зможуть голосувати також переселенці. Для цього їм потрібно написати заяву у відділ ведення Державного реєстру виборців, при собі варто мати паспорт. Для власників паспортів у вигляді ІD-картки наразі готують рекомендації щодо процедури голосування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Онкохвора лучанка Мар’яна Пархом’юк розповіла про свою нездійсненну мрію
Наступна новина Чому луцька «Ласка» не забирає бездомних цуценят
Останні новини
Схожі новини