«Волинський Хатіко». Шукають нову домівку для собаки, який чекає господаря на кладовищі

«Волинський Хатіко». Шукають нову домівку для собаки, який чекає господаря на кладовищі

Шукають нову домівку для собаки, який уже понад місяць чекає свого господаря на одному з сільських цвинтарів поблизу Луцька. Пес чорного кольору, має ошийник, віком 2-3 роки. 

Ймовірно, його господар похований на цьому кладовищі, – йдеться у фейсбук-спільноті «Загублені та знайдені тварини. Луцьк» повідомила Ксенія Федорова.

«Чорний пес з нашийником, худющий і голодний - Волинський Хатіко ... він чекає і вірить, що його господар / господиня повернеться за ним. Пес живе на сільському кладовищі і не йде нікуди. Можливо, його вивезли, або на цьому кладовищі похований його друг. Імовірність, що людина, яка навмисно вивіз свого чотириногого друга, повернеться коли-небудь за ним дорівнює нулю. Так само як і померла людина не воскресне .... чудес не буває!

Але ми з вами можемо створити маленьке диво для цієї собаки. Давайте всі разом знайдемо йому сім'ю! Він хоче і впустить в своє серце нової людини і буде зберігати йому любов і вірність до останнього вже свого подиху, якщо ця любов буде взаємною», – йдеться у дописі.

Контактний телефон: 0990352126 Наталія

  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За минулу добу коронавірус виявили у 56 волинян. Найбільше – у Луцьку
Наступна новина У деяких областях України вже з 22 червня можуть повернути жорсткий карантин
Останні новини
Схожі новини