У ДТП на Житомирщині загинув військовий з Волині, який їхав додому у відпустку

У ДТП на Житомирщині загинув військовий з Волині, який їхав додому у відпустку

В смертельній аварії на Житомирщині 26 грудня загинув військовий з Волині – Роман Кравчук, який їхав додому в короткотривалу відпустку. На чоловіка вдома чекала молода дружина, з якою одружилися лие в жовтні, батьки, сестра і брат з сім'ями. 

Про це повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк у фейсбуці. 

За його словами, в смертельну автокатастрофу потрапила група військовослужбовців на Житомирщині. Захисники прямували в короткочасну відпустку.

«До батьків, до коханих, до рідних, до друзів. На жаль не доїхали. Серед них двадцятип'ятирічний житель села Костюхнівка Роман Кравчук, який з перших днів війни добровольцем став на захист Вітчизни. Велике горе прийшло в родину. Не знайти слів поради, втіхи для мами Марії Андріївни, для тата Василя Титовича, для сестрички Оксани і брата Сергія з їх сім'ями. Не дочекалась коханого і дружина Аліна, з якою Роман поєднав долю лише у жовтні місяці. Зустрічаємо відважного Захисника на рідній землі навколішки з молитвами», –  написав голова громади. 

Нагадаємо, аварія за участі двох мікроавтобусів сталася 26 грудня на 220 км автодороги Київ-Ковель. Унаслідок ДТП двоє пасажирів «Volkswagen T-4», жителі Волинської області віком 40 та 25 років, від отриманих травм загинули на місці. Водія з травмами доставили до лікарні. На жаль, під час надання медичної він помер.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вимкнення на зарплату не впливає: чи проводять вчителі в Луцьку уроки, коли нема світла
Наступна новина У Луцьку створили центр підтримки сімей військовополонених і зниклих безвісти військових
Останні новини
Схожі новини