У Ківерцівському районі визначили найкращих вчителів року

У Ківерцівському районі визначили найкращих вчителів року
Фото: Ківерцівська РДА

Найкращі вчителі Ківерцівського району отримали по 2 тисячі гривень.

У Ківерцях відбулося  урочисте нагородження переможців та лауреатів І туру конкурсу «Учитель року-2019», – пише прес-служба Ківерцівської РДА.

Семеро переможців – учителів географії та  основ здоров’я – продемонстрували педагогічну майстерність у таких випробуваннях: «Тестування з фахової майстерності», «Методичний практикум», «Проект», «Дослідження», «Практична робота» та «Урок». Основне випробування для конкурсантів –  урок у незнайомому класі. 

За професіоналізм, творчість  та успіхи в конкурсних випробуваннях дипломом І ступеня  та грошовою премією у розмірі 2000 гривень нагороджено  переможців: Тетяну Кашицьку з села Дерно та Сергія Нетепчука з Ківерців. 

За відмінну фахову і методичну підготовку, виявлену під час конкурсних змагань, та грошовою премією у розмірі 1000 гривень відзначили лауреатів: Юлія Марчук з села Дідичі, Наталію Уманську з Сильного, Тетяну Воробей з Жорнища та Ларису Боярчук з села Клепачів. 

Для переможців конкурсу попереду –  підготовка до ІІ туру вчительських змагань. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Студентів ми любимо!» У Луцьку роботодавці влаштували «полювання» в університеті. ФОТО
Наступна новина У Камінь-Каширському районі відремонтували дві дороги
Останні новини
Схожі новини