У Києві – карантин. Закривають школи і дитсадки, скасовують масові заходи

У Києві – карантин. Закривають школи і дитсадки, скасовують масові заходи
Фото ілюстративне

Превентивні заходи щодо коронавірусу в Києві запроваджено з 12 березня

Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїх сторінках у соціальних мережах, інформує Еспресо.

«Щоб упередити можливе розповсюдження захворювання на коронавірус, влада столиці затвердила план протиепідемічних заходів та обмежень. Хоча в Києві поки не зареєстровано жодного випадку захворювання на коронавірус, ми вирішили не чекати. Превентивні заходи в Києві запроваджуємо з 12 березня. Попередньо – до кінця березня», – написав Кличко.

За словами Кличка, буде тимчасово обмежений освітній процес у закладах загальної та вищої освіти і в дитячих садочках. Також буде карантин у мистецьких, спортивних школах та інших.

«Також обмежуємо проведення масових заходів у столиці. Це стосується і концертів, конференцій, кіносеансів та інших заходів. Закритими будуть і розважальні центри та розважальні зони в шопінг-молах», – додав Кличко.

Нагадаємо, голова Верховної Ради скасував закордонні відрядження народних депутатів до зміни епідеміологічної ситуації у світі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Верховній Раді через коронавірус скасували відрядження нардепів
Наступна новина Грип відступає, але повільно. На Волині хворих трохи поменшало
Останні новини
Схожі новини