У Києві напали на мітингувальників. ВІДЕО. ФОТО 18 +

У Києві напали на мітингувальників. ВІДЕО. ФОТО 18 +

У Києві стався напад на націоналістів, що вийшли на мирний санкціонований мітинг націоналістів та представників релігійних громад проти ЛГБТ-параду жорстко розігнали тактики Зозулі та необеркут.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише Сергій Мазур.

«Подивіться, як захищають «сексменшини» та порушують права звичайних киян.

Активісти ночували ще з учорашнього дня, щоб висловити свій протест. На ранок їх оточили і почали бити палицями та заливати сльозогінним газом.

Близько 20 затриманих, багато травмованих», – йдеться у дописі.

«Колишні беркутівці з кийками та газом побили українців, які вийшли показати, що не вся країна згодна з нав'язуванням гомосексуальної ідеології. Виходить, що свободу слова та мирних зібрань в Україні мають лише ЛГБТ спільноти», – пише на сторінці Невідомого Патріота.

 

Щойно стався напад на націоналістів, що вийшли на мирний мітинг проти збоченців. Колишні беркутівці з кийками та газом побили українців, які вийшли показати, що не вся країна згодна з нав'язуванням гомосексуальної ідеології. Виходить, що свободу слова та мирних зібрань в Україні мають лише ЛГБТ спільноти. Геї та поліція - одна коаліція!

Posted by Невідомий Патріот on Saturday, 16 June 2018
 

Сьогодні - чорний день у сучасній українській історії. Влада вперше організувала справжню криваву баню для своїх громадян, які у мирний спосіб просто стоячи заявляли свою позицію на захист сім'ї. Звірячі побиття не припиняються досі.

Posted by Руслан Кухарчук on Saturday, 16 June 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку в нічну аварію потрапив скандально відомий Олександр Волянюк. ФОТО
Наступна новина У лучанки викрали електровелосипед
Останні новини
Схожі новини