У конфлікті підприємця й луцької автостанції розбиратимуться правоохоронці

У конфлікті підприємця й луцької автостанції розбиратимуться правоохоронці

Поліція та прокуратура перевірить дії підприємця Юрія Геруна, а також ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій».

Про це повідомляють у прес-службі Луцької міської ради.

Уже кілька днів триває активний конфлікт між підприємцем Юрієм Геруном та ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» навколо земельної ділянки на автостанції №1 м. Луцька, що знаходиться за адресою Гордіюк, 39.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Розбірки на луцькій автостанції: керівництво каже, що Герун втік, коли приїхала поліція

Кожна зі сторін заявляє про своє право користування нею у власних цілях.

«Це протистояння викликало напругу у суспільстві, адже керівництво ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» повідомляло про можливе призупинення діяльності АС № 1 міста Луцька. Такі дії могли б створити значні незручності для лучан, волинян, гостей нашого міста. Щодня послугами автостанції № 1 користуються тисячі громадян, відправляються сотні автобусів. Будь-які перебої у роботі “головних автобусних воріт” нашого краю створюють напругу у суспільстві та незручності для пасажирів і водіїв», – йдеться в повідомленні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Сутичка за землю на луцькій автостанції. ВІДЕО

Тож Григорій Пустовіт звернувся до начальника Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області Олега Кічука та керівника Луцької місцевої прокуратури Артура Томашевського, аби вони перевірили дії підприємця Юрія Геруна, який є одним із співвласників ПрАТ «ВОПАС» та ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» і розібралися у конфлікті навколо земельної ділянки на вулиці Конякіна, 39.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Адміністрація автовокзалу у Луцьку пояснила, чому припиняє роботу. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Затишне житло у передмісті Луцька: «Інвестор» зводить сучасні таунхауси
Наступна новина Через Волинську митницю у рейсовому автобусі перевозили рекордну кількість цигарок. ФОТО
Останні новини
Схожі новини