У Ковелі 34-річний пасажир погрожував водієві пістолетом

У Ковелі 34-річний пасажир погрожував водієві пістолетом
Пістолет, який вилучили у чоловіка. Фото ГУНП у Волинській області

У Ковелі попутник погрожував пістолетом 38-річному водієві автомобіля.  

Про це 21 лютого повідомила пресслужба ГУНП у Волинській області та патрульної поліції Волинської області. 

Інцидент трапився у неділю, 20 лютого, у місті Ковелі. Невідомий попутник погрожував 38-річному водієві автомобіля «Nissan» пістолетом.

За інформацією патрульних, чоловік розповів, що перебував на одній з автозаправок у Ковелі, коли до нього підійшов невідомий чоловік та попросив підвезти до автостанції. Після того, як водій туди під’їхав, чоловік приставив до його скроні пістолет і вимагав віддати документи та інші речі, а також продовжити рух. Водієві вдалося втекти з автомобіля, а пасажир почав стріляти.

Після чого водій викликав патрульних, описав чоловіка та повідомив напрямок, у якому він пішов. 

Поліцейські затримали чоловіка на вулиці Ветеранів. Ним виявився 34-річний житель Ковельського району. Пістолет вилучили та направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

За цим фактом дізнавачі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України. Йдеться про погрозу вбивством. Правопорушникові загрожує, зокрема, до двох років обмеження волі.

Нагадаємо, у Луцьку патрульні затримали двох людей з пістолетами. Один з них зізнався, що стріляв для забавки, у іншого ж пістолет знайшли під час огляду. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині з водойми витягнули тіло жінки. Вона зникла два дні тому
Наступна новина Найближчим часом РФ звинуватить українських військових у геноциді, - журналіст Цаплієнко
Останні новини
Схожі новини