У ліцеї на Волині відкрили меморіальні дошки загиблим воїнам. ФОТО. ВІДЕО

У ліцеї на Волині відкрили меморіальні дошки загиблим воїнам. ФОТО. ВІДЕО

У Переспівському ліцеї відкрили меморіальні дошки загиблим воїнам Матвію Оверчуку, Арсену Заруцькому, Ігорю Козачуку та Павлу Лавренюку.

Бійці загинули під час повномасштабного вторгнення рф в Україну та навчалися у цьому ліцеї, розповіла Суспільному директорка навчального закладу Ольга Нечипорук.

26-річний Матвій Оверчук, мав родину — дружину та сина, пішов захищати Україну торік у березні, як солдат-стрілець мотопіхотного батальйону 10-ої бригади, загинув 22 червня 2022 року під Лисичанськом.

Арсен Заруцький на позивний "Поляк" 1986 року народження — пішов воювати стрільцем-гранатометником, життя обірвалось 31 грудня минулого року у районі Соледара на Донеччині, каже Ольга Нечипорук.

Павло Лавренюк віддав своє життя на війні у 30-річному віці, не маючи досвіду строкової служби, пішов захищати країну. Мав проблеми зі здоров’ям, розповіла матір загиблого Світлана. З її слів, син був бойовим медиком у складі 501-го окремого батальйону морської піхоти, загинув цьогоріч 6 вересня в Опитному Донецької області.

Вшанували памʼять побратими загиблого військового 49-річного Ігоря Козачука, у минулому також випускника Переспівської школи. Військовий Микола каже, служили пліч-о-пліч. Згадує: у цивільному житті Ігор був кіномеханіком та разом із дружиною виховував трьох доньок.

Загинув старший сержант Ігор Козачук 18 травня цього року поблизу Часового Яру на Донеччині. Директорка ліцею розповіла, що він під час ворожого обстрілу, спочатку сховав в укриття своїх побратимів, а сам заходив останнім і загинув.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Діти так і не дочекались тата з війни: історія захисника з Волині Володимира Котюха
Наступна новина У трьох волинський громадах реалізовують проєкт «Медсестра громади»
Останні новини
Схожі новини