У ліцеї Нововолинська – 16 двохсотбальників

У ліцеї Нововолинська – 16 двохсотбальників

Цьогоріч через війну традиційне ЗНО скасовували, натомість випускники складали національний мультитест. Всупереч швидким змінам в організаційних питаннях, абітурієнти Нововолинського наукового ліцею Волинської облради отримали 19 найкращих результатів.

Про це пише «Буг».

Заповітні 200 балів отримали 16 ліцеїстів. Серед них учениця Маргарита Помаліна виборола найвищий рівень – 600 балів (по 200 з кожного предмету) та Катерина Манецька (одна з відомих сестер блогерок з Нововолинська) – 400 балів із двох предметів.

Читайте також: Скільки волинських випускників склали НМТ на максимальний бал

Журналістам на території ліцею вдалось поспілкуватись з Віолетою Помазанкою, яка отримала найвищий бал з української мови, Катериною Манецькою, яка виборола по 200 балів з української мови та математики та з володаркою 200 балів з історії України – Вікторією Чупахіною.

Дівчата розповіли, що готувались до НМТ за допомогою тогорічних тестів державного оцінювання. Посилено вивчати предмети учні розпочали ще з 9-го класу, до воєнного стану діти також додатково займались з репетиторами.

«У день проведенням мультитесту ми отримали свої номерки, де було вказане місце, перед початком самого іспиту нас проінформували про формат проходження екзамену», – розповіли дівчата.

Катерина Манецька

Директорка Нововолинського наукового ліцею Волинської обласної ради Інна Хільковець зазначила, що навчальний рік 2021-2022 видався для усіх учасників освітнього процесу напруженим. Попри все, випускники наполегливо працювали та показали високий рівень знань.

«За підсумками основної сесії НМТ учні мають 19 найвищих результатів, з яких 6 – з української мови, 11 – з математики та 2 – з історії України. Дякуємо нашим випускникам за наполегливість, старанність та вміння результативно застосовувати здобуті знання», – додала Інна Хільковець.

Вікторія Чупахіна
Віолета Помазанка

Класна керівниця Лілія Шустік розповіла, що була приємно вражена від результату своїх учнів. Дівчинці з 11-В вдалось отримати 600 балів (українська мова, математика, історія України).

Читайте також: Випускник із Ковеля склав мультипредметний тест на 600 балів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку завадили незаконному утепленню будинку, який має історичне значення
Наступна новина Біля Ковеля горіла трава
Останні новини
Схожі новини