У луцьких маршрутках і тролейбусах з'явиться відеоспостереження

У луцьких маршрутках і тролейбусах з'явиться відеоспостереження
Фото ілюстративне

Після впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в луцьких автобусах і тролейбусах встановлять GPS та відеоспостереження. Така умова – обов’язкова згідно із договором на перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

Про це стало відомо під час позачергового засідання виконавчого комітету сьогодні, 26 вересня, пише ІА Волинські Новини

Згідно зі згаданим нормативно-правовим актом, у десятиденний термін з моменту укладення договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у Луцьку, перевізник зобов’язується встановити в тролейбусах та автобусах містаобладнання автоматизовану систему обліку оплати проїзду системи GPS-моніторингу громадського транспорту, систему автоматичного сповіщення пасажирів та систему відеоспостереження.

Окрім цього, перевізник не має права передавати виконання рейсів на маршруті іншому перевізнику, а перевезення пасажирів виконує рухомим складом, який відповідає вимогам документів, що регламентують виконання пасажирських перевезень.

Нагадаємо, автоматизована система обліку оплати проїзду в луцьких автобусах і тролейбусах має запрацювати у листопаді.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «У  мисливстві не буває швидкого повернення вкладень», – головний лісівник Волині
Наступна новина «У нас своє бачення». Голова Боратинської ОТГ розповів про секрети успіху
Останні новини
Схожі новини